onsdag, mars 09, 2011

MITT I VECKAN

Jaha, vi har passerat mitten av veckan. Jag är inte lika glad över vädret idag som jag var igår. Men det började ju rätt bra med sol. Visserligen några grader kallare, men solen värmer ju. Så tänkte jag när jag skulle bege mig till ettan i förmiddags. Struntade i att ta med väskan, utan stoppade nycklar och mobilen i ena ficka och kameran i den andra. Eftermiddagens vanliga jobb lämnade återbud  igårkväll, andra gången, så jag planerade att efter hobbymassagen ta en längre omväg hem. I solen.

Turligt nog så knäppte jag några kort på ditvägen, för när jag skulle hem var det blåsigt och kallt och ingen sol, så jag struntade i någon längre promenad. Knäppte istället igen trenschouten, virade halsduken ett extravarv, tog på vantarna och hukade mot blåsten. När jag varit hemma ett tag hörde jag regn mot fönstret. Så kul var vädret idag.

Idag var dosan till portkoden fixad, så jag slapp att vara beredd att springa ner i vanliga kläderna. Då jag gick lite tidigare än jag brukar, med tanke på det, så hade jag tid att ta några kort innan duschen också. Men de blev suddiga och dåliga. Sparade ändå ett par så få se om jag vågar visa dem.

Den här grejen jag gjorde i oktober är nu klar och jag satt i eftermiddags och tittade på det. Så himla bra. Lite lattjo att se sig själv i action och återuppleva allt igen. Skrattade för mig själv så tårarna rann. Jag kan inte länka till filmen för den är bara officiell i vissa sammanhang. Men resultatet blev kanon.

Ringde tandläkaren i eftermiddags också och försökte prata till mig en "akut"tid till på måndag. Men det gick inte. Jag tappade en bit på en fyllning förra veckan. Tanden är rotfylld så det är ingen fara ur den synvinkeln. Men det är lite vasst. Filade bort det värsta med nagelfil, som jag gjorde en annan gång med en annan tand, ni som minns. Men då var det bara ett litet hörn. Nu är det väl en tredjedel av fyllningen och risk finns väl att allt åker.  Måndag ska jag ändå till stan så det hade ju passat mig bra, men det kan inte alltid gå mig i händerna. Bokade en tid efter ytterligare en vecka. 

Tryckerierna jag tog tag i blir det visst ingen ordning på än. Vulkan har taggarna ut. Ett år ska det gå har jag nu fått tydligt besked om, innan någon royalty betalas ut. Varför jag inte fått tydligt besked tidigare vet jag inte och inte heller varför infon är en annan på hemsidan och inte heller varför det ändrats från det första beskedet jag fick innan tryckningen. Jag avvaktar April ut, sedan kontaktar jag konsumentverket om inget har hänt.

Projektet till eftervärlden hade jag mail om idag. Jag skickar det ju i A4 format som det ju är på world eller works, men tydligen kan de inte ändra till A5. Jag vet ingenting snart. Man kanske kan ställa in på works så det blir i A5. Då får jag skriva om det ännu en gång. Hej och hå. Just nu orkar jag inte bry mig.


Jag fixade en vegbiff och tittade på programmet om jakten på lyckan. Jag har inte sett det förr då det börjar så tidigt 19.30. Såg en bit på det allra första avsnittet för att se vad det var och jag gillade det inte så värst. Men nu var det det sista och det fanns en sak där just idag som intresserade mig. Innan jag började steka var jag lite duktig och fixade fläkten, som har låtit och inte funkat riktigt sedan jag rengjorde den långt före jul. Efter ny rengöring idag och noggrann tillbakasättning så funkar den som den ska. Utan oväsen.

Innan jag började skriva nu beställde jag ny massageolja. Det är bara till efterrätten jag använder olja, men det hindrar ju inte än att det tar slut någongång. Massagekrämen hoppas jag räcker tills det blir varmt och jag kan cykla bort och köpa på mig några stycken. Det är speciell kräm, som jag köper på massageutbildningen. Där köper jag även underläggen. Vek upp nästsista bunten idag, så har en hundrabunt kvar. Räcker väl ett år drygt. Det är inte lika lätt att ta på cykeln *ler*. 

Nu ska jag gå och tvätta håret. Med nytt schampo *ler*. Då är det alltid lite roligare. Som jag brukar säga ibland, det behövs inte mycket. Om det sedan är bra eller inte, vet jag ju inte förrän efteråt. Ett inbokat besök i morgon, som jag träffat ett par gånger. Några bankärenden efter det. Inget inbokat på fredag, men fick sms i morse av en som ville komma då. Men jag vågade inte boka in då jag lovat en yngre person att följa med på en grej. Hon är ledig på fredag så vi preliminärbestämde det. Nu är det inte bara vår planering som ska passa in och jag har ännu inget hört, så det är inte säkert det blir något just på fredag. Men ifall. Nu blev det ju en helt lagom vecka ändå den här veckan.  

Inga kommentarer: