onsdag, mars 30, 2011

LITE FIL OCH SVAMMEL INNAN JAG LÄTTAR


Sitter startklar för att gå iväg till det vanliga seriösa onsdagsjobbet, men det är nästan en timma innan jag behöver gå.  Om det var spännande förra onsdagen, så är det ännu mer spännande idag. Kan inte förklara det så mycket mer ingående utan att då avslöja vad det handlar om. Och det är det absolut inte läge för. Mina hobbykunder som besökt mig vet förstås vad det är, men att berätta om mitt jobb och yrke på en blogg är inte så smart. Det lossnade iallafall, precis som jag räknade med, förra gången, så kanske är det här jobbet snart klart. Vi får se.

Lat som jag är så kände jag inte för att laga något ätbart, så några timmar efter frukosten för att inte bli hungrig i eftermiddag tog jag bananen jag skulle haft mellan gårdagens besök och skivade ner knappt halva i Verums fil och strödde ingefära över. Behövde ju inget enkelt mellanmål igår då det bara blev ett besök. Banan är inte det bästa jag vet, men smidigt och enkelt när det krävs något stadigare. I fil funkade det rätt bra ändå. Bara för att ha något att pryda det här inlägget med, så knäppte jag ett kort. 

Fick ännu en förfrågan i ett av dagens mail, om medverkan angående mänskliga rättigheter. Ett viktigt ämne, absolut, för oss sexarbetare. Men det lät så omständigt med tre intervjuer, så jag ska tacka nej. Dessutom vet jag inte om jag har något mer än mina åsikter att komma med. Jag har ju inte råkat ut för någon speciell särbehandling. Ännu, är bäst att tillägga. Men om någon annan eskort läser här som har varit utsatt så maila mig så skickar jag kontaktuppgifter. Man är naturligtvis anonym och det handlar inte om tv eller radio. Jag har ju det danska projektet som snart närmar sig. Ska putsa på peruken lite, innan dess *ler*.

Letade reda på inlägget jag inte fann igår, om att jag skulle litat på känslan och inte ändrat mig. Då när jag skrev det visste jag inte om det var en tredje person involverad. Det var det inte. Personen det berör har bett om ursäkt, men fortsatte länge att maila och tjata utan resultat. För naturligtvis gör jag ju inte om samma misstag två gånger.

Vi är bara i mitten av veckan, men av någon anledning känns den här veckan ovanligt lång. Väntar man på något roligt så kan man ju erfara den känslan, men jag har bara tvättstugan som väntar i helgen. Morgondagen tillbringar jag i mitt kryp in, från tidig förmiddag till seneftermiddag/kväll. Har alltså två besök då och ännu inget återbud. Jag hoppas det förblir så. Får köpa en ny banan ikväll när jag handlar, att stoppa i magen i mellantiden. Handlar ikväll eftersom jag dels ska till banken imorgonkväll och dels har tvättkassar att bära på då.

Fredag ledig. Då är det första April och uppdatering här och på hemsidan. Kanske är det det jag väntar på *ler*. Efter den uppdateringen har jag inte en enda ny bild kvar. Hoppas på en fin vårmånad så jag kan ta några nya utebilder. Även dags för den sedvanliga vårstädningen i April. Jag hade ju hoppats på flytt istället för städning. Men kanske blir det sista storstädningen här. Ska sätta mig i helgen och planera in kommande månad. Blir nästan lite stressad när jag tänker på det. Inser även att jag måste stressa på lite nu också. Tiden går fort när man skriver.    

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att hitta din blogg och se att du länkat till min, tack! Har bara kommit två inlägg in i din blogg, men fastnade när jag läste det danska projektet. Kan det månne vara samma sak som jag ska medverka i :)

Kram Sara
http://blogg.aftonbladet.se/ladyhera

Gretas Svammel sa...

Säkert...Sara...är det samma projekt *ler*