fredag, december 17, 2010

TVÄTT och PHOTOSHOP


Jag blev fast på photoshop. Inget ovanligt, men ibland är det roligare än andra gånger. Jag skulle bara in och fixa bilden till dagens inlägg, men fortsatte med bilderna där jag posar i julklänning och tomte luva. Var så nyfiken på hur bakgrunderna jag googlade fram härom dagen, skulle te sig. Är ganska nöjd faktiskt. Fast dagens bild tillhör de jag inte blev nöjd med. Ni minns kanske att jag raderade nästan alla och blev less för att stövlarna inte gick om, på grund av dessa jäkla ben som svullnar då och då. Men den här och några till sparade jag. Med annan bakgrund går de an. 

Mellan varven springer jag ut och plockar ur tvätt och laddar nytt. Det krävs stor viljeansträngning *ler*. Men belöningen av tom tvättkorg och rena kläder i skåpen överväger. Det här är sista gången i år. En liten tröst.


Ett tack vill jag ge till de öppna och vidsynta personer som fortsätter upphäva sin röst och sätta ord på dilemmat med sexköpslagen. Inte bara de som skrivit artikeln på SvD, utan alla. Det finns fler som kämpar och bloggar för vår rätt och för våra kunders rätt. Att sälja sex, oavsett hur, är ensamt. Trots träffar då och då med typ Rose Allianse känner man sig ofta ensammast i världen angående detta. Då är det så skönt med dessa människor som stundom hojtar till och säger sin mening. Läs artikeln!

Läste om förslaget till övervakning. Polisen ska kunna få tillgång till abonnemangsuppgifter som IP-nummer, namn, telefonnummer även om det handlar om brott som bara kan ge böter, enligt förslaget. Huka er gubbar, säger jag. Sexköpare kan de göra stora vinster på. Säpo har också begärt att teleoperatörerna ska vara skyldiga att registrera uppgifter om vem som köper kontantkort, men tack och lov säger regeringen nej till det.

Hittade också ett förslag på halverad moms för restaurangnäringen, plus några andra tjänster bla hårklippning. Inget om massage. Jag tror att fler skulle våga starta eget om de iallafall de första åren får lägre moms. Blir det halvering även inom massage och hälsosektorn hoppar jag nog på tåget igen. 


Nu måste jag snart ut och plocka ur sista maskinen så det hinner torka innan nio. Det enda sevärda på tv ikväll var Skavlan såg jag. Sista för denna gång. I natt satt jag och höll på med fotogrejen för att hinna få iväg det innan tolv inatt. Jag hann, men har inte fått någon bekräftelse så är lite osäker. Vill ju gärna hinna få det före jul. Slängde iväg ett mail förrut, men inte fått svar ännu.

Dagen idag har annars artat sig bra. En sväng till ettan, då personen som önskade tid innan jul kunde komma ifrån som idag. Ny mathandling. Tungt som attan. Känner av ryggen lite faktiskt efter att ha burit hem julmust, socker, florsocker etc i ryggsäcken, plus 8 liter kattsand och feferoni som jag fått pippi på igen. Såg att skattepengarna fanns på mitt konto. Verkligen välbehövligt. Det är väl sista gången nu jag får dem i december. Om jag inte startar om förstås med eget. Men det är inget alternativ för tillfället. Skulle vara skrattyoga då ha,ha.

Ingen ledig måndag, då det går bort dagar i slutet av nästa vecka. Inför helgen nu har jag en lista att beta av. Måstena som inte var måsten förra helgen är måsten denna. Få se om jag hinner fixa klart fotona ikväll/natt. Annars är även det ett måste tills på söndag. Nästa fredag, julafton, har jag lovat mig själv att inte göra någonting. Busa med katterna, äta något gott, läsa, se på tv och bara finnas. Lördagen efter ägnar jag åt en del förberedelser inför söndagens anstormning och då kommer också kattägarna, vilket innebär att allt tar tre gånger så lång tid *ler*. 

3 kommentarer:

Svenne sa...

Oavsett om stövlarna passar eller inte! Snygg bild som vanligt!!!

Svenne sa...

Jag vill se dig naken!!!
Men det är väl en önskedröm????

Gretas Svammel sa...

Tack..Svenne...vad gäller naket så platsar det inte på bloggen du vet. Men passa på att kika in på hemsidan innan jag byter. Där finns några nakna. Fast inga vulgära förstås *ler*