söndag, juli 25, 2010

SNIPP,SNAPP,SNUT SÅ VAR HELGEN SLUT


Ville inte att söndag skulle bli måndag, så loggade in mig hit och öppnade upp för ett nytt inlägg, innan jag fixade bilderna. Tiden efter inläggen ska ni aldrig ta så allvarligt på. Den visar när man påbörjar inlägget, men man kan ju bli sittande i telefon tex mitt i skrivandet, eller man går ifrån för att kolla något på tv eller för att äta, eller något annat.

Fotade min outfit innan jag begav mig iväg idag för vidare färd till kalaset. Är man lillasyster ska man väl se ut som en sådan, tänkte jag och tog klänning, strumpor och gympaskor. Nu var det inte mina syskon som var huvudpersonerna utan folk jag inte sett sedan tonåren. Två alltså, de övriga har jag inget minne av alls. Jag lär nog aldrig träffa dem igen, så det var ändå kul att ses eftersom vi ändå har viss anknytning till varandra. Jag och de här andra två som är jämngamla med mig var de yngsta, så ni kan ju tänka er vilket sorts kalas det var. Jag kände mig minst tio år yngre än de två som var jämngamla med mig och inser att man har mycket att vara tacksam över. Eller är det min hobby jag ska tacka?

I fredags hann jag inte mer än publicera inlägget här så ringer ena ungen. Nää, han hade inte hunnit med att läsa, om han nu överhuvudtaget läser här. De var i stan här för att parta med lillasyster och tänkte eventuellt sova här. Nu dök de inte upp förrän igår förmiddag tillsammans med minsta skitungen. Jag tänkte ju, erfaren som man är *ler*, att de lär inte komma så tidigt efter en utekväll så jag påbörjade inlägget till Expressen på den bärbara ihop med frukosten. Men jag hann inte ens dricka ur kaffet så stod de i hallen med en kasse frukost. Kul hur som helst att tillbringa en dag med dem.

Inlägget skrev jag klart i natt och publicerade i morse. Vaknade till klockans alarm idag för att hinna med dusch, hårtvätt, sminkning, dator. Regnet hann till stor del att sluta innan jag gick iväg för att bli upphämtad hos broder. Tider verkar inte vara något som mina syskon är så noga med så vi fick stå och vänta 20 minuter. Att vara lite knäppa ligger nog också i släkten för vi blev hämtade i en limosin. Vi övriga hade ingen aning om det tilltaget. Just då brydde jag mig inte så mycket för var lätt irriterad över dröjsmålet.

Men när det långt senare blev dags för hemfärd i samma limosin var jag ute först och gav jag kameran till chauffören och lekte lite, att det var jag som körde. Man får vara barnslig.
Nu ikväll har jag suttit och skrivit igen. Fick förfrågan om jag ville gästblogga hos en person. Naturligtvis ville jag det då det var en viktig fråga jag skulle skriva om, enligt mig. Jag ska inte skicka iväg det förrän i morgon, för vill läsa det efter en natts sömn. Blev förstås långt som det mesta jag skriver. Få se om det passar personen eller om jag ska fokusera på en annan vinkling. Kul att få frågan iallafall.

Hittade en artikel i SvD som jag kände igen mig i. Vem bryr sig om de prostituerade? Ja, säg det. Mina kunder kanske. För motståndarna är man bara en påhittad fantasi om man är frivillig sexsäljare eftersom det inte finns några frivilliga. Enligt dem alltså.

Nu har jag semester en vecka. Om man nu kan kalla det semester. Dammsugaren står i hallen och på köksbordet ligger en lång lista och det är slutet på månaden vilket betyder att se om räkenskaperna går ihop sig. Jag har också åtagit mig att göra ett "hemma"jobb som jag gjorde förr i vanliga verksamheten när det behövdes. Det tar en hel dag. På fredag åker jag till Stockholm. Sedan börjar hösten. Nä, det kanske den inte gör.

Nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Varje kväll/natt har jag tänkt att jag ska läsa så boken tar slut någon gång och varje kväll har jag somnat som en stock utan att ens ha öppnat boken. Få se hur det blir ikväll. Ingen klocka väcker mig åtminstone inte i morgon. Har jag otur kommer sopbilen klockan åtta.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Greta,
Socialt aktiv och sex är en väsentlig del för att hålla sig vital och aktiv!

Det är ett sundhetstecjen att det tillåts publicera verklighetsförankrade artiklar och åsikter om prostitution och sexhandel. Det är glädjande att det tjejer och kvinnor som framför dessa åsikter. Prositutionsrapporten kan ju i bästa fall rubriceras som ett dabattinlägg.

Min blogg blev nedstängd. Olämpligt innehåll! (Sex. Men skam den som ger sig
http://hans-eriksfunderingar.blogspot.com/HE

Anonym sa...

Ja du är uppenbart en fantasi i din egen mardröm.SÖK HJÄLP istället eller skaffa ett riktigt arbete.Men det är ju klart, det kräver ju utbildning under några år med IQ vilket man knappast kan säga om att ligga på rygg med musen i vädret.

Jimmy

Gretas Svammel sa...

Man kan inte vara säker någonstans...Hans-E.. säkert någon som tagit anstöt av dina bilder och anmält bloggen.

Varför de går in hos dig och retar sig när det finns tusen andra bloggar, kan man ju fråga sig.

Gretas Svammel sa...

Jag kan tycka det är tragiskt..Jimmy..när någon gör sina egna fördomar till en sanning.

Du vet ju ingenting om mig och vad jag jobbar med ( fast lite hum borde du fått om du läst ordentligt.)Om du ser sexsäljandet som mitt jobb är det din egen spegling, inget som är förankrat i verkligheten.

La jag ut mitt cv här tror jag du skulle bli förvånad. Det kanske till och med skulle visa att jag har högre IQ än du. Vem vet.

Anonym sa...

En fin bild på dig limousinen.jag åkte cab när var i hässleholm.jag o sambon åker till stockholm på onsdag.önskar dig en trevlig resa på fredag.har precis sett barnen från frostmofjället har du sett den?ha en bra dag .kram benny

Gretas Svammel sa...

Jag läste boken som barn..Benny