onsdag, maj 05, 2010

I´M THE BEST

I am the best. Nej då, jag har inte drabbats av något plötsligt storhetsvansinne. Det ligger inte riktigt för mig. Men jag berömmer mig själv ibland och de här orden sa jag till mig själv när jag kom hem för två timmar sedan efter en halvtimmes stavpromenad. En promenad som satt väldigt långt inne. Det krävdes stor självdiciplin för att ta steget ut genom dörren så dags.

Nu är klockan tolv och solen står i zenit. Fast det gör den ju inte riktigt, för solen är ju bara elva egentligen. Lyser gör den iallafall och det gör mig glad. Håret är tvättat, frukosten avnjuten, nyhetsrubriker lästa. Jag mår bra. Jag är pigg. Jag är glad. Jag älskar livet.

Lite klet på ögonfransarna återstår och byte till andra kläder. Men det är några timmar kvar innan jag behöver traska bort till min oas, för veckans första hobbymöte. Idag ska jag tillbringa ett par timmar med en av mina återkommande betalande älskare. I morgon med en annan återkommande och på fredag ytterligare med en av dessa regelbundet återkommande. Nästa vecka träffar jag ett par helt nya filurer. Om inget oförhappandes dyker upp förstås eller de ångrar sig. Det vet man aldrig.

Inte heller vet jag riktigt vad jag ska ägna de här närmsta timmarna åt. Sätta sig vid skrivdatorn är liksom ingen mening när jag måste avbryta processen. Leta kontaktpersoner kanske inom Landstinget och kolla lite närmare på den eventuella utbildningen jag vill gå. Eller kolla upp cykelvägar och lämplig plats för nästa fotosession och fundera ut poser. Fick avin med nya hobbytrasorna igår. Det är snabba bud. Ska hämta ut dem på väg till ettan idag. Men kabeln till externa disken har inte kommit ännu.

Jag skulle också kunna börja sätta ihop massagebildspelet, eller iallafall leka fram bilderna på photoshop till början och slutet. Det är lite samma sak där som med skrivandet. När man är som mest inne i det så måste man sluta och ge sig iväg. Planera min kalender är ytterligare en sak jag borde göra. Jag är redan inne i V.22, så ska inte hela juni bara försvinna måste jag planera in när jag ska fixa cykelhjulet tex och när jag ska ta healingmassagen. Borde även besöka min sköna frissa innan sommaren.

När det gäller cykeln har jag hittat en cykelmek som det tar kanske 45 minuter att gå till. Jag måste ju gå bort med cykeln. När jag hittat en för mig passande dag ska jag slå en signal till dom. Det kanske kostar lika mycket att fixa hjulet som en ny bättre begagnad cykel kostar.

Jag funderar också mycket på hur jag ska få min bok uppmärksammad. Det är ju ingen helt okej bok sedd ur samhällssynpunkt. Tvärtom. Det krävs medier som vågar sticka ut och som vågar och vill gå emot det politiskt korrekta. Men vart hittar man dem? Skavlan poppar upp då och då i tankarna, men svt är nog inte att tänka på. Achberg är en annan återkommande tanke. Fast just de här blir ju då inte aktuellt förrän i höst och ingen vet hur intressant det här är då, varken för mig eller annan. Tycker att utvärderingen av sexköpslagen snart borde presenteras.

Såg igår i förhandstitten på kvällens Efterlyst att de skulle ta upp näthallicken bla. Jag ser sällan det programmet, men ska väl kika ikväll. Risken finns att jag blir irriterad. Fast det kanske inte alls är som jag tror. Det kan ju handla om en "störd" person som på ett "sjukt" sätt utnyttjat andra för sitt eget gynnande. Eller så är det bara en snäll person som tillhandahållit sin websida, till de som velat marknadsföra sig där. De växer ju inte på träd direkt, annonssidor för oss sexsäljare. Det kan inte vara lätt för nya idag att visa att de finns. Kanske kan det i en förlängning leda till att de istället söker sina kunder live. Skulle inte alls förvåna mig om gatuprostitutionen plötsligt får ett uppsving. Nu drog jag visst iväg. Men det är inte sant när politiker och andra påstår att lagen inte berör oss. Lagen gör bland mycket annat att vi hindras att marknadsföra vår helt legala tjänst. Nej, bort med lagen som den är nu och skärp den för de som medvetet gör andra illa.

Nu får ni som jag, fortsätta att göra det bästa av denna fina soliga majonsdag. Jag ska nog fixa mig i ordning nu först, innan jag påbörjar något i väntan på att det blir dags att gå.

6 kommentarer:

Gunnar sa...

Det er for tiden en pågående rettsak om "netthalliker" i Norge også. Saken er den at annonsene beskrev aldri direkte salg av sex, men "massage og escorte". Politiet mener dette er ulovlig, og siktet personene etter hallikparagrafen, med en strafferamme på inntil 5 års fengsel.

Myndighete vil ha bort all prostitusjon, og mener selvsagt at da må også disse annonsene bort. At det kanskje vil øke gateprostitusjonen tenker visst ingen på.

For noen år siden ble tidningen Søndag Søndag frikjent i retten for akkurat samme type annonser.
Men etter at sexkjøpsloven ble innført i 2009, så har alt dette hardnet til, og det blir interessant å se hva resultatet blir i den nåværende rettsaken.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Jag tycker du har en bra idé med att pusha din book via Skavlan eller Aschberg. Den är bra!! Du gjorde bra ifrån dig hos Malou på TV4!

Gretas Svammel sa...

Ja du...Gunnar...det är lite märkligt resonerat från myndighetshåll. Vore det inte enklare egentligen att kriminalisera sexsäljandet, för i praktiken är det ju det de gör genom att hindra oss att annonsera.

Gretas Svammel sa...

Tack...Hans-E..jag funderar vidare.

Svenne sa...

Vadå? Du är ju bäst:-) Kram

Gretas Svammel sa...

Då litar jag på dig...Svenne...*ler*