tisdag, juni 30, 2009

EN SNABBIS

Vi kör en snabbis ikväll. Förhoppningsvis. Säker kan man aldrig vara, för man vet ju inte vad som händer under resans gång, så att säga.

Men jag är för en gångs skull tv-bunden ikväll. Har ju några veckor klagat att inget finns att se på tv längre. Inget i min smak alltså. Ikväll är det nu kl.21.00 Mord i Midsommer, som jag gillar. Samtidigt startar Ghost Wisperer i en annan kanal. Jag brukar titta även på det. Båda går i repris, så ikväll blir det Midsommer.

Tar mig inte tid med några bilder ikväll heller. Kom hem runt åtta, så har inte hunnit med så mycket mer än samtal med ena avkomman och att öppna upp varenda fönster och balkongdörren. Jobb och hobby har dagen bestått av. Det funkar förvånansvärt bra med båda, trots värmen. Fick en liter jättegoda jordgubbar, som jag nästan gjorde slut på, på stört. Det plus ett stort päron, några fullkornskex, sojabönor och solrosfrö utgjorde matintaget för dagen. Frukost också förstås, som jag anser är både det godaste och det viktigaste på hela dagen.

Nu skriver jag ju bara strunt lika sjutton. Såg i kommentar att Radio P1 diskuterat prostitution. Ni kan kolla här. Har inte hunnit att lyssna själv. Känner att jag har åsikter igen i både det ena och det andra. Tänk att det aldrig tar slut *ler* Men inlägget tar slut nu, alldeles strax.

En minut har jag på mig att skära upp lite melon. Det blev allt en rask promenad igår kväll, mellan halv nio-nio. Raskade på extra mycket i slutet för trodde att Beck började 21.00. Andades ut när det inte började förrän 21.30. Precis som ikväll öppnade jag överallt, så framåt tolv, när jag skulle krypa ner i sängen var det riktigt behagligt och jag sov gott inatt. Morgondagen ägnar jag åt endast vanligt jobb och har ledig kväll. Nu..mot soffan, melonen och Barnaby.

2 kommentarer:

gunnar sa...

Danskene har også noen lumske planer:
http://www.tvmidtvest.dk/indhold/ulovligt-koebe-sex-fra-illegale-kvinder

Bloggen En luders dagbog har mer om denne saken.
Jeg liker ikke utviklingen i Skandinavia :-|

Gretas Svammel sa...

Jag vet..Gunnar.. och jag gillar inte heller den här sexfientliga inställningen som framförallt kommer från kvinnor, kristna fanatiker och konservativa. Men Danmarks sexarbetare är nog inte lika lama som vi här i Sverige.