onsdag, mars 10, 2010

UPPE MED TUPPEN


Så här kan man se ut när man sitter och inte får något gjort vid skrivdatorn. Omålad och okoncentrerad kan man då åbäka sig lite i webcamen, som är inbyggd på den datorn. Det var den här bilden jag nämnde i ett tidigare inlägg. Jätteful på originalbilden, men i svartvitt och med mer kontrast helt okej.

Annars har lusten att fota legat lite nere den sista tiden. Men det går som allt annat i perioder. Ibland är kameran framme ständigt och så ibland går det veckor utan att jag rör den. Få se om jag stoppar den i fickan när jag nu om en stund beger mig ut en sväng.

Tidig start idag och vaknade otroligt nog innan klockan larmade. Besök av en av de två återkommande rävarna som vill komma tidigt. Tillbaka hemma igen strax före elva. Då hade jag även hunnit handla på hemvägen. Försöker nu att handla lite vartefter till kalasen som närmar sig med stormsteg. Dricka, kryddmix, ris, tårtgarnering, servetter och andra specerier som står sig. Ska ge mig på att laga indiskt.
Det är mer regel än undantag att jag, när jag bjuder på mat lagar något som jag aldrig gjort tidigare. Numer är det ju väldigt sällan som jag har sådana bjudningar, men under familjetiden inträffade det några gånger per år och även innan, för då tyckte jag det var kul att exprimentera och bjuda kompisarna. Så kul tycker jag inte att det är nu *ler*. Mat är överlevnad och inte mycket mer, tycker jag nu.

Nu har jag då avslutat frukosten, som fick vänta tills jag kom hem och snart avslutat dagens första datorsittning. Det lät väl bra? Datorsittning. Nästa och dagens sista datorsittning blir sent i kväll. Däremellan ska jag nu ta en promenad i solen. Tar nog på en mössa, för tyckte det blåste lite i nacken när jag gick hem från ettan. Tar även stavarna så jag har något att hålla i på de förädiska isfläckarna. Sedan blir det hårtvätt, spenat och resten av eftermiddagen ska jag sitta vid skrivdatorn.

Ja, nu skriver jag i förväg igen vad jag ska göra ha,ha. Men jag vet inte vad som skulle kunna hindra den här närstående planeringen, så det är nog lugnt. Hur mycket som blir gjort vid skrivdatorn däremot, det vet jag inte. Men jag ska iallafall sitta där och glo. Har ju alltid webcamen att ta till om det blir för trist.

4 kommentarer:

Benny sa...

Va rädd om dig,jäkta inte
Kram Benny

Isadora sa...

Hej! Intressant blogg!

Gretas Svammel sa...

Jag jäktar aldrig...Benny

Gretas Svammel sa...

Tack...Isadora..ta hand om dig.