torsdag, mars 18, 2010

EN HEJDUNDRANDE HELG VÄNTAR

De tar aldrig slut tydligen. Telefonförsäljarna. I kväll väntade jag tills tjejen hann säga sitt namn innan jag sa - inte intresserad, tack och hej. Var inte riktigt säker på att det var en försäljare för hade inte hunnit kolla numret. Men det var det. En hurtig Katarina som jag avbröt mitt i sin hälsningsfras.

En bild från gårdagen. Orkade inte med att fixa så många bilder igår. Trött i ögonen och tappade lusten. Men jag beskar alla i allafall och placerade dem i en undanskymd mapp och raderade originalen, så de inte kommer upp i Windows fotogalleri ifall någon annan än jag sitter vid datorn i helgen. 19 bilder blev det kvar. Fattas 11 för att jag ska känna mig nöjd och lugn, femton till var byte.

Men vem vet, kanske kan det bli lite utebilder snart. Längtar efter att få sätta mig på cykeln och susa iväg en ljum vårkväll. Säkert har alla som läser här förstått att jag hatar (starkt ord) vinter och kyla och mörker. Men våra årstider är ju guld värda, hur hemsk den mörka årstiden än är. Utan dem skulle ju inte den här längtan och slutligen glädjen finnas. Utan dem skulle man inte känna den här underbara känslan och faktiskt lyckan när allt vänder. I mitt fall kan jag då faktiskt fullständigt ärligt kalla mig den "lyckliga horan" *ler*.

Tanken idag var att jag skulle blogga innan jag gav mig iväg till min oas. Inte helt oväntat, så blev det inte så. Dök upp en hel del annat och så plötsligt fick jag skynda, skynda. Ägnade en timma cirkus, inte riktigt, åt att massera en helt okänd mansrygg. En del av den timman masserades annat. Återbud från den kända kunden som egentligen skulle förgyllt veckans sista dag i oasen. Samtidigt med det återbudet kom förfrågan från den här nya mannen. Så lätt och enkelt kan det vara ibland och de sista veckorna har det varit dåligt med nya ansikten. Inget fel med gamla, men alltid kul med nytt.

Skulle någon fråga mig hur många män jag egentligen träffat, skulle jag inte kunna svara. Träffade ju en hel del innan jag började med sexhobbyn och i sexhobbyn blir ofta nya gamla och andra nya tillkommer som i sin tur blir gamla och kända. Några faller förstås bort och några vill jag inte själv träffa igen. Ingen merit tyvärr, att lägga fram i mitt cv när jag söker jobb ha,ha.

Jag hoppar lite ikväll i mina tankar och i mitt svammel, men v.12, som då plötsligt råkar vara nästa vecka ( jag förstår inte folk som gnäller över att få en tid i april, för plötsligt är vi ju där *ler*) är alltså fortfarande rätt kaotisk. Om man nu vill kalla det för det. Iallafall ingen ordning, eller den ordning som jag vill ha. Men kanske är det även någon mening med det, för fick idag kallelse till möte med nya coachen. En dag där jag väntar in besked från en person och nu hoppas jag förstås att jag inget hör från den personen. Fast lite jobbigt måste jag nog erkänna att det är, det här att inte riktigt kunna bestämma över min egen tid. Är man arbetssökande så ska man inte som jag, vara upptagen med annat.

Lätt nu att jag kan komma in på massor av annat. Tanken på att slå ihop seriöst med "oseriöst" lämnar mig inte. Men hur jag ska gå vidare med den tanken, det vet jag inte. Just nu.

Sista inköpen inför helgen efter massage och annat mysigt. Såg inte så mycket ut på min inköpslista, men blev fyra kassar tunga som attan. Frukt, grönsaker, kött och mejerivaror både väger och tar plats. Tog med mig varuvagnen hem till porten, för hade inte fixat att kånka på allt och som vanligt skämdes jag hela vägen hem.

Första helggästen kommer redan nu sent i kväll. Det är jag glad över, för då har vi hela morgondagen från start att rå om varandra. Jag kanske inte kan se Winnerbäck hos Plura och Maurio, fast det finns kanske på nätet sedan. Kan, kan jag ju, men jag vill inte. I morgon dyker en annan upp som räknas till min släkt, men bara lite hastigt (för att det så ska va). Jag har egentligen en rätt stor släkt med många syskon mm, men jag undviker släkten. Den tillför inget i mitt liv.

Däremot så tillför mina ungar massor och deras kärlekar och deras kompisar, så eftermiddagen,kvällen,natten i morgon fredag finns jag bara för dem och de för mig. Lördag ska vi försöka återställa ordningen, bjuda på mat, bjuda på tårta, bjuda på glatt och positivt humör fastän vi säkert är trötta till max. Tro nu inte att den här helgen handlar bara om mig *ler*.

En gång på min födelsedag fick jag den bästa present någon någonsin kan få. Den presenten fyller nu jämna år och speciella år. Konstigt nog, precis som jag en gång för länge sedan gjorde, så fann den här presenten en tvillingsjäl, som precis som min tvillingsjäl då, nu också fyller jämna, speciella år nästan samtidigt. En hejdundrande helg med andra ord, som startar snart, om några timmar.

Även om ni som läser svamlet här, inte räknar med någon hejdundrande helg, så hoppas jag ni får en fin helg ändå. Är det lugnt på söndag så återkommer jag då, annars på måndag.

5 kommentarer:

Svenne sa...

Telefonförsäljare har det inte lätt när dom träffar på såna som mig och dig:-)
Ibland ringer dom till mitt jobb och frågar efter en viss person. När jag svarar att du ringer alldeles för sent för han slutade här för 10 år sen så blir dom alldeles mållösa och kommer av sig totalt. Bara så himla kul!

Hans-Erik sa...

Greta, Bilden är fin! Du är duktig fotograf!

Benny sa...

Ett mycket fint kort på dig,ha en trevlig helg tillsammans med dina kära o njut av det fina vår vädret
"Fint kort"Kram Benny

Gretas Svammel sa...

Det är nog många..Svenne..som stör sig på dessa försäljare. Jag förstår inte riktigt vitsen med att de har kvar ett sådant system. Känns lite förlegat att ha folk som ska sitta och övertala folk att köpa något de knappt vet om att det finns.

Gretas Svammel sa...

Tack...Hans-E..och Benny.