onsdag, februari 03, 2010

LITE SNÖ ÄR INGET HINDER


Jag tog andra alternativet, alltså sov till nästan nio. Måste ju ha en kvart till att få upp ögonen, vakna till och inse att jag måste lämna min varma sköna säng. Inget sms med återbud, så åt ett fullkornskex och en bit mörk choklad, sköljde ner med ett glas vatten och vitamin/mineraltablett. Försökte att med sömndrucken blick kleta på lite mascara, drog en kam genom ett risigt hår som det varit hög tid länge att klippa av lite på. På med jeans, t-shirt, luvtröja, stövlar, jacka, mössa, halsduk och vantar och sedan strax efter halv tio trampade jag iväg genom snön. Fast det var inte så farligt oväder. Bara ruggigt.

Vädret hindrade iallafall inte mitt besök. Men han var själv lite orolig för hans mobil krånglade, ifall jag försökt skicka sms med återbud pga möte jag inte kan ändra. Jag förbereder ju nu alla på att så kan bli fallet. Men fanns ingen tid i dag heller i postfacket till AF. Han chansade iallafall och åkte sina mil i snövädret. Det här är en person jag känt i över sex år och trots att vi ses ungefär var tredje månad så hittar vi spontant på nya saker vid nästan varje möte. Så också idag och mycket skratt och bus. Trevligt.

De sexuella aktiviterna ihop med utebliven frukost och för få timmar sömn, tog tydligen på krafterna. Det var knappt jag fick med mig fötterna när jag sedan traskade hem. Nu har jag fyllt magen med kaffe och mackor. Festade till det lite och bytte ut gurkan mot tomatskivor på grova fullkornsbröd. Men jag känner mig fortfarande lite lätt urlakad och tung i huvudet. Tror att jag ska sätta på lite avslappningsmusik, tända några ljus och ta ett vil i soffan, innan jag sedan bänkar mig vid skrivdatorn för att försöka avsluta projektet jag håller på med.

I morgon ska jag styra med lite annat och har ingen hobby inbokad alls. Måste ju bla ta tag i det ekonomiska för denna månad, då AF drar ut så på tiden. Tror det är dumt att vänta till sista veckan *ler*. Ska även kolla upp en del saker. Även om det skulle vara kul om jag fick ett jobb så kan jag inte bara sitta och vänta och trots att jag är en optimistisk individ så är jag också realist när det gäller. Väntar jag för länge finns risk att jag i ren desperation låter hobbyn bli min försörjning och så långt ska jag aldrig låta det gå. Det var ju nästan så i höstas, men bara nästan.

Nu är det helt perfekt. En eller ett par sköna stunder i veckan och så några stunder där jag har förmånen att ge kravlöst välbefinnande på massagebänken. Precis lagom i min ålder *ler*. Blir det återbud någon gång så går varken jag eller världen under för det. Nackdelen med det här upplägget är förstås att det är längre väntetid och svårare att få en tid. Men de allra flesta har full förståelse och jag tycker att jag förklarar det rätt bra på hemsidan.

Jaha, nähä...nu börjar jag bli smått frusen också, så jag drar mig till soffan och kryper under en filt en stund.

Inga kommentarer: