onsdag, februari 17, 2010

LETAT CIRKEL och SEN TILL MÖTE

Hej och hå vad tiden springer iväg när man har roligt. Kanske inte var en sådan här bild ni hade väntat på idag. Men det är det här och lite till som jag roat mig med de sista timmarna. Kom hem framåt sena eftermiddagen efter ett väldigt trivsamt och skojfriskt kuttrasju. Efter lite allmänna göromål så bänkade jag mig här vid datorn med tanken att få till den där stukturen jag skrivit om. Tog med mig ett glas rött för det tyckte jag att jag skulle ha. Sparar andra halvan av flaskan till fredagkväll när jag ska heja på Claudia och Mattias. Vin ingår i strukturen *ler*. Annars skulle jag inte kunna sova på grund av dåligt samvete mot mig själv, de gånger jag skulle falla för suget.

Strunt samma. Struktureringen av mitt liv är på gång, men jag hittade förstås på annat att göra istället. Därav bilden. Där har ni mig, ni som är nyfikna. Satt en kväll för ett tag sedan och ruttlade i mitt block som vanligt. Funderade väl lite över mitt framtida liv osv. Vilka jobb jag skulle kunna tänka mig, som jag skulle trivas på och då föll tankarna plötsligt in på vad jag skulle passa som utifrån min personlighet. Så skrev ner de drag i min personlighet som jag kom på. Men upptäckte nyss att jag glömt "tänkare" ha,ha. Fast det får man väl inget jobb som.

När jag då satt här i eftermiddags med mitt vin och letade mallar till struktureringen så kom jag på att jag även skulle försöka hitta någonstans där jag kan leka med cirklar och diagram. Så mesta tiden har faktiskt gått åt till att leta i world och office. Jag är en sådan novis och hittade förstås heller inget. Men då kunde jag inte bara släppa det hela. Mallarna till min uppstrukturering hade jag ju funnit och vet i huvudet hur jag på ett ungefär ska lägga upp det. men det lägger jag inte ut här *ler*.

Så in på photoshop och gjorde min egen cirkel. Under tiden kom jag på ännu en sak jag ska göra och det gör jag nog också innan den här struktureringen. (Vet inte hur många gånger jag skrivit det ordet nu?) Den andra saken lägger jag nog inte heller ut här, men det är ingen cirkel utan där ska jag rita,. Alltså, det är inte svårt att få tiden att gå ibland.

För första gången på väldigt länge blev jag lite sen idag till det uppgjorda mötet. Jag brukar tänka att 1½ timma innan personen ringer på dörren måste jag förbereda mig för att gå iväg och minst en timma vill jag ha på mig i ettan. Idag tänkte jag helt uppåt väggarna. Jag visste tiden, men tänkte i huvudet att jag måste sätta fart här hemma si och så dags vilket då var en timma innan mötet istället för 1½. 40 minuter innan tiden för mötet kom jag på att jag ju tänkt åt helskotta fel och då var jag inte ens påklädd. 25 minuter innan mötet klev jag in i ettan. Upp med balkongdörren, av med kläderna och in i duschen.

Tio minuter innan tiden steg jag ut från dushen. Fem minuter senare ringer kunden på dörren. Klänningen hade jag hunnit få på mig, men jag öppnade med strumporna i handen. Nu var det här en sedan flera år återkommande kund, så det var ju ändå lugnt. Jag klädde mig klart och tände ljus,och satte på musik och borstade tänderna under tiden vi småpratade lite och då fick ju han tid också att hämta andan lite. Sedan slog jag mig ned bredvid honom i soffan och sedan blev det som det blev. Inte helt oävet *ler*.

I morgon är det torsdag, redan och ett nytt snöväder ska tydligen dra in över landet. Min strukturering ska inte börja gälla förrän man kan ana att det går åt rätt håll *ler*. När dagstemperaturen håller sig över noll grader. Undrar hur länge man ska behöva vänta? Kanske inte är någon brådska med den där struktureringen?

Inga kommentarer: