fredag, februari 12, 2010

HOPPAS PÅ EN LUGN KVÄLL

Dagens outfit. Är det inte så de skriver? Modebloggarna. Hade egentligen vikt en annan bild till dagens inlägg. Samma pose som den, här nere till höger, ungefär. Blir ju lite tjatigt med snarlika pose och samma bakgrund, så lekte härom kvällen med annan bakgrund. Men nu sparar jag lite till på den bilden. Taskigt va!

Kom hem runt halv tre idag och sedan plötsligt var klockan över fem. Stoppade med kameran idag. Fattas några bilder till marsbytet till hemsidan och jag hade ingen tid eller annat efter dagens besök, så tänkte att jag knäpper väl lite får jag se. Besöket var en trevlig snubbe där skrattet hela tiden låg på lur, så lusten fanns att fota, men hade inte riktigt den rätta inspirationen.

Jag la in dem nu precis och en del fungerar. Tog en Loka som rekvisita på några. Kom inte på något bättre, men det är ju ändå lite symbolik i det. Jag hade sett fram emot att sätta mig här med ett glas vin och leka med photoshop, efter mail och bloggande, till Lets Dance börjar. Javisst, det finns tid ännu, men det kom en del annat i vägen så det dröjde innan jag kunde placera mig här vid datorn. Mailen tog lite tid. Får ju fortfarande mail inom den seriösa fd verksamheten. Jag har nu också, efter en del kommunikation med Rose Alliance lagt in frågorna till utvärderingen på sexwork.

Men nu har jag tänt ett ljus här vid min skärm, lagt en hög med nötter framför mig, placerat ett stort glas med citron vatten och ett litet glas med vin bredvid mig. Känns lugnt och harmoniskt. Jag tror inte det kommer någon ikväll. Jag har iallafall inget hört om det, i såfall i natt. Så förhoppningsvis får jag en lugn och skön kväll. Jag kanske till och med sover i soffan i natt. Det var så länge sedan.

Minns inte mina drömmar längre, vilket är rätt frustrerande. Jag vet att jag drömmer, men de är helt borta när jag vaknar. Så brukar det inte vara, mer än i korta peroder. Tänkt ett tag att jag skulle testa att sova i rummet på soffan, ifall det blir skillnad. Jag har ju så många frågor jag vill ha svar på och jag brukar faktiskt få svar i drömmarna. Nu är det väl långsökt att tro att det är sovrummets fel, eftersom jag tidigare drömt så bra där. Det kanske helt enkelt inte är dags för några svar ännu.

Helt otroligt så fanns ett brev från AF i postfacket idag, med ny tid i nästa vecka. Där var hon snabb, tjejen och hon hade satt tiden på en av de dagar jag är ledig. Det tackar jag för. Var det måntro de goda tankarna jag skickade henne *ler* ?

Vinet försvann snabbt i glaset i kväll. Borde det inte heta ur glaset? Det är vinet på bilden jag dricker. Italienskt tetravin som jag köpte igår. Sådana här tetraviner brukar inte vara så goda, men det här hade jag inte testat och det går faktiskt ner ganska lätt. Rätt okej med andra ord. Köpte några flaskor också. Jag har en sådan där knäpp ide, som väl är typisk för mig. Jag vill ha vinstället på tio flaskor fullt. Naturligtvis tar jag ju då och då en flaska, men när det börjar fattas tre flaskor då måste jag fylla på. Därför försöker jag att ha några extra vid sidan av. Bag in box har jag inte köpt sedan julas. Det är lite lurigt för en sån som mig att ha en öppnad sådan *ler*.

Det här att fylla på innan det är slut gäller förresten annat också. Jag har alltid två oöppnade kaffepaket tex. Öppnar jag det ena så skriver jag direkt ner kaffe på en nota. Inte vet jag hur intressant det här är ha,ha och varför jag skriver om det.

Köpte akvarellfärger igår också. Sist det begav sig körde jag med oljefärger, så det här blir lite nytt. Målarkartongen ifall ni undrar står kvar i hallen, men den är rensad. Det är ju dumt det här som jag brukar göra, skriva vad jag tänker göra *ler*. Men jag har i allafall tänkt att under februari (som snart är slut) och mars försöka rensa ur förrådet och mina garderober. Alltså rensa både utvändigt och automatiskt invändigt innan våren kommer. Vi får väl se hur det blir med den föresatsen.

Helgen nu hoppas jag som jag hoppades sist, blir en helg för mig själv. Sist blev det ju inte så, men kanske denna. Promenader, ändra i bokhyllorna (behöver snart ytterligare en hylla), kanske komma igång med målningen och testa färgerna, läsa klart de pågående böckerna är något av vad som kan bli. Märk väl kan bli. Inget måste alltså. Tar en slurk av vinet och säger skål för en skön helg.

2 kommentarer:

Svenne sa...

En helg för dig själv tycker jag du ska ha!
Annars kommer jag till dig:-)
Kraaam

Gretas Svammel sa...

Kommer du..Svenne..blir det väl ingen helg för mig själv *ler*