fredag, mars 11, 2016

SPANSKA GUBBAR och LITE ANNAT

Spanska gubbar köpte minsta skitungen åt mig idag. Fick sms på förmiddagen att det var jobb åt mitt håll och behövde jag något? Det går ju inte åt mycket mat längre, men filen bland annat var på utgående. Så jag fick både fil, jordgubbar och lite annat levererat i eftermiddags. Snällt att tänka på mig. Smakade på en gubbe och de var faktiskt rätt goda. Ska peta i mig dem i kväll till lets dance tänkte jag. 
Om några veckor byter den här ungen jobb igen och då blir det nog inga jobb häråt. Men då kanske jag har fått syrgas.

Jag ringde onkologen i morse och blev strax uppringd av sköterska. Inte min men den här känner till min situation också. Läkaren var inte där den här veckan. Sköterskan tyckte också det var dålig stil. Hon skulle kolla upp det hela och så ringer hon eller min sköterska på måndag. Då var läkaren där också igen.
Mätte diafragman idag och den var nu 83 cm igen, en cm mer än de sista gångerna.

Inte spytt hittills idag, men sitter just nu med en klump i halsen/bröstet efter att ha ätit det här. Fast all potatis fick inte plats. Jag hoppas det lugnar sig, så jag får behålla det. Jag tror det går åt det hållet.

Avkomman hämtade in en dyna åt mig idag till solstolen. Satt ca tjugo minuter. Solen är ju så himla skön, men idag kom då och då en kylig vind och då frös jag. Hoppas det är vindstilla i helgen. Jag skulle vilja gå ut men tvivlar på att jag klarar det utan att må dåligt efteråt. Vi får se.

Nu önskar jag alla som läser en trevlig kväll och en fin och solig helg.

Inga kommentarer: