onsdag, mars 09, 2016

FOTBAD och SPYTT

Ingen läkare ringt i dag heller. Däremot har två avkommor hört av sig. De väntar ju också. Det är lite dålig stil att inte höra av sig, även om inget är klart med behandling. Jag har svårt att tänka mig att han glömt bort det. I så fall är det inte klokt. Jaja, han har en dag till på sig, sedan ringer jag. Jag måste ha hjälp med syresättningen.

Intog frukosten till Malou idag. Samma som igår men med te idag. Tragglade i mig allt och en halvtimma senare kom sista rånet upp och lite te.
När jag ändå hängde i rummet så tog jag ett fotbad och klippte tånaglarna innan jag tog plats vid datorn.

Kände av vanligt illamående på sena eftermiddagen. Spydde till slut upp slem. Försökte sedan få i mig en färdig brocolisoppa från frysen. Fick inte i mig hela och spydde upp en del av den. Så ingen bra dag i det hänseendet. De sista dagarna har ju annars varit okej vad gäller spyandet.

Hämtade nyss ett glas Afil som jag tar små klunkar av. Dricker jag för fort, vad det än är, så knyter det sig i strupen och det gör både ont och är obehagligt. Får hoppas jag får behålla det här. 

Gåsmamman ikväll. För att vara svenskt är det riktigt bra, tycker jag. Man kan undra om det är någon trend nu att ha med sångare i serierna. Jöback var med i Modus och Tommy Körberg är med i Gås mamman. Även det här andra som började i söndags Springfloden, verkar lovande.
Så som jag lever nu är det kul om det finns något bra att se på tv. Nu börjar Lets dance också, vilket jag ser tio gånger hellre än sclagerspektaklet. Undrar om Wassberg ska bli "narren" den här säsongen. Men han kanske är duktigare än man kan tro.

Inga kommentarer: