onsdag, april 15, 2015

SKRIVER och SKRIVER

Tur att det inte är något att se på tv förrän 21.30 då det är Helenius hörna. I och för sig skulle jag inte gråta i fall jag missade det heller. Men det är skönt att avsluta dagen med slapphäng i soffan framför tv-n.

Promenad blev det idag, ner till vårdcentralen. Hem duggade det lite smått. Skippade peruken och naturligtvis träffade jag på en halvbekant. En bekant till min gamla släkting som bor här. Först kände hon inte igen mig.

Hämtade ut lekperukerna. Jag är ju lite knäpp. Frågan är om jag någonsin kommer att använda dem. Fast kanske för skojs skull.

Lite tantstuk kan jag tycka.

Då är den här bättre. En gång i min ungdom tonade jag håret svart. Men det blev bara en gång. Det är ganska hårt mot mitt ansikte enligt mig. Med mycket smink kanske. Jag kan ju ha dem när och om jag fotar lite mer sensuella bilder.

Jag fick mail från en gammal hobbykund idag. Alltid kul när gamla kunder hör av sig. Med gamla menar jag nu inte gamla i ålder *ler* och vissa så kallade kunder är ju mer som vänner. Hur som helst så skickade han med ett par gamla foton som vi tog utomhus för hundra år sedan. 2003 tror jag. Foton som jag inte har sparat, Men jag kommer nog att använda något i ett blogghuvud framöver och ett i bloggen.

Det är något knas med datorn. När jag svarade på ett mail tidigare idag på min privata mail så blev det som igår. All text bara försvann. Fast den här gången fanns halva texten kvar i utkastet. Man räknar ju liksom inte med att det man skriver bara ska försvinna.

I eftermiddag har jag också skrivit. Skrivit och skrivit... om resan med äggstockscancer. Uppdaterade med jämna mellanrum för att gardera mig och det gick ju bra.

Gick ifrån då och då. Bl.a. för att fixa mat.

Det ser väl inte så illa ut?

Sedan gick jag ifrån för att prata i telefon och då var jag nästan klar med skrivandet. Samtalet tog sin tid som det ofta gör med vissa avkommor och när jag var klar fortsatte jag skriva. När jag bara hade några meningar kvar så vips försvann det sista jag skrivit. Igen. Det var inte så väldigt mycket och jag tänkte att jag inte behövde uppdatera förrän jag var klar. Men jag bedrog mig. 

Nu när jag skrivit har jag tryckt på spara för vartenda stycke.
Två minuter över tiden ser jag. Soffan väntar.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Har du testat med att hämta hem alla uppdateringar på mjukvaran ( Office, Word).

Du ser glad och fin ut i nya frisyrer. Den lockiga har lite 60-tals stuk som i Mad men.

Gretas Svammel sa...

Ingår inte det i de vanliga uppdateringarna...Hans-E...?
Jag sitter inte och letar tänkbara uppdateringar hit och dit, utan kör de viktiga uppdateringarna som hämtas automatiskt.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Bör vara så. Men du har konstiga händelser med att det inte sparas ibland

Gretas Svammel sa...

Fast idag funkade det.. Hans-E.. man förstår inte allt *ler*.