tisdag, februari 03, 2015

SEGT IDAG

Usch en sådan degig dag det varit idag. Men kan ju bara skylla på mig själv... eller på min nuvarande situation. Det är rätt trist att gå och vanka här hemma och vänta. Vänta på läkartid, vänta på vår, vänta på sprudlande energi. Fast det sista får jag nog vänta länge på. Finns ingen lust till att träffa nya människor eller till att företa mig något. Jag hoppas det blir lite bättre när det blir varmare och man kan ana att våren väntar runt knuten.

Jag har varit på väg nu ett par timmar med att ta mig till badrummet och kleta in ricinolja på mina små hårstrån på huvudet. Men har ännu inte kommit dit. Nu struntar jag i det, för nu är klockan så mycket och jag ska ta mangon jag inte tog i går och sätta mig och titta på familjer på äventyr alldeles strax.

Såg i en tråd på sexwork.se att polisen slagit till mot en sexsäljare i Jönköping. Eller rättare sagt mot några av hennes kunder. Alla tre erkände av någon lustig anledning. Inget ovanligt i och för sig att de gör, men jag förstår inte riktigt varför. Men om någon av er brukar förlusta er i Jönköping bör ni kanske vara lite försiktiga i nuläget. Fast att hälsa på en sexarbetare är inte olagligt vad jag vet.

Nu ska jag ta mig i kragen och stänga av computern och resa mig från den här stolen. Hittade nedanstående på nätet för ett bra tag sedan och den kanske passar idag.2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
En rolig kinesisk och en tråkig småländsj historia!

Gretas Svammel sa...

Så kan man sammanfatta det... Hans-E..