onsdag, december 10, 2014

NÅGRA SNABBA RADER INNAN SISTA GIFTET

Jag hinner med ett lite snabbt inlägg innan jag måste åka. Bilden är lite fejk i den bemärkelsen  att jag inte har duschat ännu. Men jag ska när jag skrivit klart här. Ni fattar inte vilken känsla det är att dra på det här diskhandskskyddet för sista gången. Och jag hoppas verkligen att det också är sista gången, sista gången för alltid som jag behöver ha en venkateter inopererad i armen.  

Jag hoppas också att det är sista gången jag behöver äta kortison och annat skit och bestämmer jag det i tanken så blir det banne mig det också. Pillrena tog jag däremot alldeles nyss, så den här bilden är inte "fejk".

Jag fick röntgentiden igår och redan 29 december ska jag dit. Skitbra. Då bör läkarbesöket bli under första halvan i januari, tycker jag. Så jag har bestämt att sjukskrivningstiden är året ut och inte mer. Om AF är öppet 2 januari som är en klämdag så går jag dit då och anmäler mig som arbetslös igen. Är det inte öppet så får jag gå måndag 5 januari och bereda mig på att det då tar hela dagen, för är nog massor av folk där då.

Jag ska också så snart som möjligt anmäla mig till några dagars rehabilitering i Solna som är i februari. Jag kanske är sent ute, men det märks. Finns även i Skåne tror jag det var, men är ju smidigare att åka till Stockholm. Jag tror det kan vara bra att bearbeta den här resan med andra som varit eller är i samma situation och sedan kan man köra lite yoga och lite vattengymnastik och få tips på hur jag ska träna upp kroppen igen. Jag vill bli fit for fight och mitt vanliga jag så snabbt som möjligt.

Fick mail igår från webhotellet där jag har hemsidan att från februari kan jag inte använda det här enkla och simpla sättet att uppdatera som jag gör nu. Ska kolla upp hur det fungerar med det andra sättet. Om jag fattar det *ler*. Annars får jag väl helt enkelt leta reda på ett annat webhotell. Det löser sig. Hemsidan tänker jag i alla fall ha kvar och jag planerar faktiskt ytterligare en hemsida ifall jag sätter mina funderingar i verket. Men det är som sagt fortfarande bara funderingar och tankar. Men det är ju så saker börjar. Allt börjar med en tanke.

Det är nog ingen risk att den här bloggen försvinner, men jag blev lite orolig igår. Men de har börjat med något nytt här på Blogger också. Att när jag svarar på kommentar måste jag skriva i några siffror, trots att jag är inloggad. Först trodde jag det var något knas, så loggade ut och loggade in igen. Men det blev likadant så det är bara att göra som de begär. Fast jag förstår inte riktigt vitsen.

Nu är det bäst att jag går och duschar av mig så jag slipper stressa. Har cirkus en timma på mig innan bussen går, så det bör vara lugnt. Med en halv diskhandske på armen tar det inga tider att duscha. Men tänk, om några dagar kan jag stå länge i duschen och njuta.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Grattis Greta till att behandlingen är klar.

Härligt att skymta dina fina bröst!

Gretas Svammel sa...

Ja det är skönt...Hans-E..