måndag, november 03, 2014

NOVEMBERMÅNDAG och MÅR BRA

Jag vet inte om jag haft den här bilden någon gång på bloggen. Från -03 eller -04 och tagen till dejtingsidan jag huserade på då, på jakt efter säng kamrater och annat.

På en dejtingsida kan man ju inte gömma ansiktet. Kan, kan man förstås, men varför skulle man?
När jag däremot började annonsera efter betalande älskare istället ( hösten -03 ) så var jag jättenoga med att inte lägga ut några bilder alls och inte heller skicka... i det ärendet. De träffade mig osedd således. Fram till 2005 då jag gjorde hemsidan, men de första åren beskar jag bort ansiktet,  eller tog bilder  bakifrån, eller hade hela håret för. Sedan började jag visa halva ansiktet runt -011. Jag satt och kollade det igår nämligen när jag var inne på externa disken och bläddrade runt bland gamla bilder. Det är inte förrän i år, efter bokutsläppet som jag helt och fullt visar hela ansiktet eftersom de flesta  ändå visste hur jag såg ut och vem jag var. Och nu när jag lagt hobbyn åt sidan ( åtminstone i den formen ) så spelar det ju ingen roll.

Jag sparade ner några bilder igår och när jag inte har någon inspiration att blogga ( eller när jag får lust, vilket kan bli när som ) så tänkte jag tota ihop ett inlägg med olika äldre bilder.

Men det blir alltså inte idag. Tänkte att ni ville se mina nya innesockor *ler*. Tog bilden i morse för att ha någon bild till dagens inlägg. Nu hampade det sig ju så, att det blev fler bilder tagna under dagens lopp. Men det visste jag inte då att det skulle bli.

För att ta lite om gårdagen, så är jag både förvånad och nöjd. Dels för att jag plötsligt mår så oförskämt bra. Undrar om det är blodet eller mina smoothies? Kanske en kombination. Men jag är medveten om att det troligtvis ändrar sig framåt torsdag, fredag. I morgon är det ju dags för en giftdos igen. Som jag själv bett om. Så tokigt.

Förvånad och nöjd är jag också för att jag fick en del gjort igår. Efter Nyhetsmorgon drog jag först runt på dammsugaren och sedan på golvmoppen. Sedan klippte jag naglarna på händerna, mixade en spenat smoothie med lite grönkål i. Grönkål är ju nyttigt och det funkade att ha i bara lite ihop med annat. Fick i mig den medan jag hade fötterna i ett fotbad. När glaset var tomt och fötterna fixade läste jag Lundell och slumrade till en kvart. Trodde jag hade sovit en timma, men var knappt en kvart. Jag är inte alls onaturligt trött längre. Ja, sedan blev det nudlar, lite telefonprat och tv. Tycker de här filmerna av Maria Lang är avslappnande för hjärnan ha, ha. Lite mesiga och inte det minsta spännande. Men kul att se ändå.

Idag gav jag mig ut i det ljumma ( 13 +) gråvädret för att posta brevet med perukfakturan så jag kan släppa det. En tur in till ICA butiken för att köpa rödbetor och blomkål. Rödbetorna till smoothies och blomkålen ska jag koka och äta ikväll. Har varit sugen på det ett tag, men i affären i fredags fanns bara stora huvuden och jag hade så mycket annat att kånka hem då.

Den här bilden skrattar jag själv åt. Högt för mig själv. Jag ser ut som toker och ännu värre. Lite daltigt att riva rödbetor. Hade även i morötter och lite grönkål och halv pressad apelsin + ingefära, chiafrön och gurkmeja som alltid.

Helt klart drickbart, fast går ju inte att jämföra med de med bär. Nu blir det inte många sådana eftersom jag även vill ha i mig fast föda och det då blir på kvällen. Blir lite mycket att också smoffa i sig en smoothie. Men gjorde en i går i filmens halvtid på frusen mango och turkisk yoghurt och lite tropisk proviva. Kanongod.

Ni kan vara lugna.... jag ska inte svamla om mina smoothies i vartenda blogginlägg *ler*. Om några veckor har jag kanske tröttnat. Jag är ju lite så.

I kväll blir det en annan form av spökprogram än "det okända". Kul att de prövar andra grepp. Jag gillar ju spöken *ler*. En av Lets dance domarna är med ikväll och han var även med i nyhetsmorgon igår. En riktig skeptiker. Och skeptisk ska man vara. Men när man själv upplever saker, som han då gjorde, så blir det svårt att fortsätta tvivla. Innan det Sommarpratarna och efter reprisen på Dobbidoo. Gud vad jag glor på tv! Samtidigt som spökena på sjuan... 21.00... så visar kunskapskanalen Undercover på bordell. Det går nog att se på webben sedan hoppas jag, för jag vill se det också.

Nu ska jag gå och byta glödlampor. Blir ju mörkt så himla fort, tycker jag och jag gillar inte mörka rum så gick runt och tände förut i rummet. När jag kom ut i köket klickar det till och lampan går i ett glasskåp jag har. Jag tar bort lampan för att byta senare. Hinner inte mer än ut i köket igen förrän nästa lampa klickar till, nu i golvlampan. Där är det två stycken så tänker att det får vara. Precis när jag tänkt det så går även den. Så kan det va och jag hoppas jag har två 60W hemma. Det har jag nog för brukar bunkra upp sådana saker.

Jag ska också lägga fram morgondagens medikamenter, fyra olika sorter. Tre sorter bl.a. kortisonet ska intas vid sex och den andra som är mot illamående runt åtta. Jag tar den före så jag slipper ta den på bussen.
Jag är riktigt spänd på vad cancermarkören ska visa. Jag vet att jag tjatar. Jag skulle vilja att den är 26 eller mindre. Vi får se imorgon.

3 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta

Håller på tummarna för en siffra mindre än 26!
Roligt att du känner dig bra.

Känsligt med lättklädda eller nakenbilder. En del människor tycks ha svårt för sådana. Bäst publicera sådana på speciella sajter.
Du är duktig fotograf. Fin bild idag

Handlar inslaget på Kunskapskanalen om en lyx bordell i Hollywood?

Hans-Eriks funderingar sa...

Bjuder på lite avklätt.

Hoppas att dina vården var bra

Gretas Svammel sa...

Du höll tummarna hårt...Hans-E... Siffran var lägre än 26, den var 25.
Jag kollade in din bild. Du är modig *ler*.