söndag, juli 14, 2013

HELGEN I BILDER

 
Klart att det blir ett inlägg till. Ser på statistiken att det är väldigt många besökare från Rose Alliance hemsida nu. Inte så jag tror att det är medlemmar *ler*, men troligtvis är folk nyfikna på hemsidan efter det som skett, så det är egentligen Rose A som ökat sina besökare och det skvätter över på mig när de ser min blogglänk där. Men det är jag inte ledsen för. Ledsen är jag däremot över det som jag befarade skulle bli...spekulationer och skriverier på nätet om varför och vem är hon osv. Har man ingen aning om något i det här ärendet så kan man lika gärna låta bli att tycka och tro en jäkla massa strunt. Tycker jag.
 
En annan sak jag funderar på är Niklas Doughertys blogg ( Blogge ) Jag har försökt komma in där några gånger under dagen utan att lyckas. Han skriver ju lite kontroversiellt så man vet inte om det är någon som hackat sig in. Men det får man väl veta vad det lider. Nu till helgen.
 Med tanke på gårdagens väder så kan ni nog ana vad jag gjorde då *ler*. Men jag börjar från början.
 
 LÖRDAG:
 
 
Vaknade vid sju, hoppade i kläder och skor, drack ett halvt glas vatten, stoppade en liten bit mörk choklad i munnen, tog kameran i ena handen och kassen med tomglas/burkar till återvinningen i den andra och gick ut. Inte mycket folk ute kvart över sju en lördagmorgon, men en och annan stötte jag på och då är man liksom lite bundis med den *ler*. Man har den här tidiga morgonrundan gemensamt på något sätt och ler och hejar glatt. Lustigt beteende, men helt normalt.
 
Vid åtta var jag hemma igen och i ett stort och snabbt behov av toalett. Ja, ni känner säkert igen det. Det är nackdelen med tidiga raska promenader, att magen sätter igång och jobbar när man börjar aktivera kroppen så direkt. Sedan frukost och kaffe framför tv-n, allt medan solen stiger högre och högre på himlen och jag börjar på riktigt  tro på badväder.
 

Kvart över elva cyklade jag iväg. Men innan dess körde jag en liten slarvstädning. Ingen dammtorkning och ingen dammsugning. Fixade toalett och handfat, sopade bort mesta smulorna med sopkvasten och våttorkade golven. Bättre än inget. Gick i direkt när jag brett ut min filt och lagt solhanduken till rätta på den. Riktigt skönt, men det var nog inte mer än cirkus 19 grader i vattnet. Men det är fullt tillräckligt. När man varit i ett tag tycker man att det är varmt. Kom en dam på väg ut i vattnet och frågade hur varmt jag trodde det var. Säkert över tjugo sa jag. Då skrattade hon och tippade på 17-18.  
 
 Jag tyckte iallafall att det var ljuvligt och var i tre gånger och rätt länge varje gång. Det är så skönt att flyta på rygg med ansiktet mot solen och omgiven av vatten. Bilderna tog jag vid första omgången för ju längre in på dagen vi kom, ju fler folk blev det och desto mer riskabelt att palla upp kameran på bryggan. Fast sista kortet här tar jag med kameran i handen och blev så glad när jag kom hem att det överhuvudtaget gick att använda. Oftast blir bara halva kroppen med då, om ens det.
 
När klockan började närma sig halv fyra tyckte jag att jag fått nog av sol den dagen. Det hettade på både armar och kinder. Eftersom det var gott om tid till klockan 20 och Sommarkväll och jag bara skulle blöta av mig och smörja in mig innan dess, så tog jag det lugnt. Stannade och pratade med några hästar som verkade bli mer störda än glada. Sparkade med benen och hade sig. Fast det kan ju också bero på irriterande flugor.

När jag cyklade dit såg jag prästkragar vid kanten och blåklockor på ett ställe tyckte jag. Tog lite riktmärken på vart det var för att stanna till på hemvägen. Vilket jag gjorde.

Blåklockorna visade sig inte vara blåklockar, utan några andra blommor med samma blåa färg. Plockade några med tanken att de nog idag har tappat alla blad. Men de är lika fina idag.

Lite småsugen på något ätbart när jag kommit hem och packat upp. Blev några skedar glass direkt från burken. Jag hade en halvvåt bikibehå under linnet och när jag tog av den syntes bröstvårtorna ganska bra genom linnet.

Syns inte så bra på helbilden så beskar den och lade på en anings kontrast. Var trött framåt kvällen så var nog i säng strax efter tio. För trött för att orka läsa ( man blir trött av sol och bad ) så somnade direkt.
 
SÖNDAG:
 
Idag vaknade jag alltså redan vid tre, med en massa tankar i skallen så det var lönlöst att ens tro att jag skulle somna om. Efter en del vridande och vändande struntade jag i att det var mitt i natten nästan och gick upp och satte på kaffe och datorn. Den här bilden är väl inte så fördelaktig ha,ha. Blev lite väl tätt in på.

Bättre än så här blir det inte... och ja....jag drar in magen. Inget solväder idag, så när jag hade fått ur mig en del av tankarna och farit runt lite tog jag mig an alla kort som väntat på att bli fixade bla alla bilderna från förra helgen och de sist tagna i oasen. Nu är allt klart och bildspelen skickade till ungarna och  jag är nöjd och glad.

 Nu är det bara lite nagelklippning, ögonbrynsplockning, hårtvätt och diverse sådant kvar att göra innan jag avslutar helgen med blåbär och Work of art klockan åtta. I morgon går jag in i min sjätte jobbarvecka. Trodde det var åtta veckor jag skulle jobba och att det således bara var tre kvar. Men insåg idag att det är nio veckor och alltså fyra veckor kvar med tidiga morgnar och långa bussresor. Vad som händer sedan vet man inte. Och tur är väl det.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Greta
Du hade en fin lördag med motion och bad! Söndagen blev lite sorgligare. Du sliter på 4 veckor i sommaren!

Fina bilder! Imponerad hur du har lyckats med badbilderna. Sexig bild med vått linne! Jag tycker det är läckert då kvinnorna har linne utan bh! Ännu läckare då dina fina bröstvårtor syns! Du har snygga bröst! Visas snyggt på profilbilden vid datorn.

Svenne sa...

Läckra bilder!
Jag gillar mest dom avklädda men dom med kläder på är inte helt fel heller. Du tar bra bilder oavsett vilket.
/Kram

Gretas Svammel sa...

Fyra veckor till ja...Hans-E...fem är redan avklarade.
Inget svårt att ta bilder med brygga i närheten. Bara att ställa in självutlösaren så knäpps två bilder efter varann.

Gretas Svammel sa...

Det beror kanske på vad man ska ha bilderna till...Svenne... *ler*. Ibland duger påklätt, men någongång vill man ( alltså man ) ha det avklätt.