fredag, januari 11, 2013

ANINGENS STRESSAD

Aj,aj,aj...vad jag börjar bli en aning stressad. Senast tre var tanken att jag skulle hinna sätta mig här och blogga. Fast egentligen är det väl ganska så lungt ändå. Det är bara i mitt huvud det blir rörigt när planeringen inte går som den var tänkt på grund av andra saker som dyker upp. Men nu har jag förutom att skriva det här inlägget bara att ta en snabb dusch, få luft i madrassen, bädda och fixa en lite matigare sallad till kvällen.  Den första kommer om 1½ timma ungefär så det är lugnt. Ytterligare två kommer vid åtta. 

Jag tycker jag fick till ett rätt bra inlägg igår *ler*. Det borde egentligen vara på den andra bloggen istället, så var inne där nu och länkade. Fick även en ide att varje vecka publicera de här 10 fiktiva historierna från Expressenbloggen och som finns med i boken, men som jag inte förde över till Bloggplatsen. Ja, iden har jag väl nämnt här, men det brukar som bekant ta ett tag för mig från tanke till handling. Men nu finns den första där om någon som inte läst dem vill läsa. Blev lite tokigt med radavståndet såg jag, men det funkar ändå. När jag publicerar den sista är vi inne i mars och då kanske mina planterade snödroppar har kommit upp.  Ifall de nu överhuvudtaget kommer upp.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder i inlägget. Var inne och kollade ifall de skrivit något nytt sedan förra fredagen. De hade lagt till ett tips att köra med html läge och det funkar märkte jag. Citerar vad det stod ifall någon annan har nytta av det.      

"Bilden uppladdning Ikonen visas inte för vissa användare på Internet Explorer. Vi undersöker frågan och kommer att uppdatera detta inlägg så snart vi har mer information. Under tiden kan du komma runt problemet genom att använda en annan webbläsare (t.ex. Chrome eller Firefox) eller temporärt byta till Redigera HTML-läge för komponera redaktör."
 
 Det blev några bilder tagna igår i oasen. 25 stycken, varav jag kunde använda 12-13 ungefär. Eftersom kameran knäpper två på raken när jag använder självutlösaren så blir det ju dubbelt i samma pose. Men bilden idag är den jag sparat på från förrförra fotandet.

Såg att AF i min stad fått ny chef, fast det ändrar nog inget. Läste också att en student vann en miljon på triss. Snacka om tur och vinsten hamnade ju väldigt rätt också. Sådant gör mig glad. 

Finns mer jag har i huvudet...straffrabatten, sömnmedel till barn, min lustiga datorklocka,java, nätsex=samlag och allt går att köpa för pengar. Java skrev jag ju om för något/några år sedan och nu varnas det visst för kryphål och säkerhet. Jag hinner inte leta fram inlägget jag skrev och jag hinner inte heller nu lufta mina åsikter i ovanstående.

Jag ska gå och titta till min böngryta som puttrar på spisen. Det är morgondagens lunch. Var först rädd att den blev för het i smaken, men ändrade mig och öste nyss i lite sambal oelek också. Vi får se om vi storknar ha,ha. Brödet vi ska äta till bakar jag i morgonbitti tänkte jag. Jag har allt under kontroll *ler* och stryker efterhand på min lista. Snart kan jag stryka dusch och sedan madrass och bädda. Salladen kan jag göra samtidigt som jag umgås med den första insläntraren. Ja det blir nog en kul helg det här. Hoppas även ni får en bra och kul helg.    
 

4 kommentarer:

Svenne sa...

Behåll bara lugnet så är jag övertygad om att du får en bra helg!
/Kraaam

Unknown sa...

Greta,
Låter som du får en trevlig helg!

Håller med att itt inlägg i gårdagens blogg är bra!

Fint kort på dig! Sexigt med stövlar och stay-ups. Och en fin rumpa!

Gretas Svammel sa...

Lugnet är det sällan något fel på...Svenne...och det framgår nog i inlägget. Men kaos i sinnet kan det bli ändå, mest beroende på egna krav.

Gretas Svammel sa...

Jodå...Hans-E...helgen blev riktigt trevlig.