tisdag, maj 17, 2011

BOKNINGSSTYR och FRUKT OCH GRÖNT

Jag har inte suttit och lekt och ritat idag. Det här ritade jag för rätt länge sedan, när jag även ritade tänkbara bilder till barnboken som jag någon gång ska skriva klart och en annan där jag somnar över tangentbordet. Jag har inte varit så trött på sistone så har inte haft anledning att använda den på bloggen ännu. Fast det lär komma.  Men det är väl ungefär så här som på teckningen, som det var i ettan idag.

En trevlig träff med en sedan tidigare känd person. Det har i stort sett bara varit kända kunder den senaste tiden. Några av dem även sådana som gjort uppehåll på både ett, två och tre år och nu velat träffa mig igen. Det är kul. Det är inte så att jag medvetet valt bort nya, för jag tycker ju det är kul med nytt. Det har bara blivit så. Nya intressenter hör av sig, fast jag märker en liten nedgång just på nya och det kan (fast jag vet inte) ha att göra med att jag ändrat i menyn. Jag bokar inte längre samvaro med nya, om det inte föreligger särskilda skäl som gör att jag kan göra ett undantag. Första besöket är numer alltid massage och det är egentligen rätt bra, för då kan vi båda känna in om vi, vid ev nytt besök, vill dela säng en stund. Det sållar ju tydligen också lite redan i ingångsskedet *ler*.

I fredags visste jag inte riktigt hur veckan skulle bli. Det var två inbokade som sedan blev tre som sedan blev två igen. Så innan jag stängde av datorn i fredagskväll så la jag in två tider på hemsidan. Därav det lilla motståndet igår att gå in på mailen, ifall det var många som nappat. Vilket det var. Det är aldrig kul att först locka med tider och sedan behöva säga nej. Jag kör alltid först till kvarn, rättvis som jag är i allt. Dagens tid var inga problem. Morgondagens blev hur krånglig som helst, fast där hade och har jag ett tidigt behändigt morgonmöte inbokat sedan en tid tillbaka. En person jag vet kommer som det är sagt. Då tänkte jag att när jag ändå är på plats och dagen är bara i början så kan jag boka in ytterligare en.

Först där var en för mig okänd, men som mailat säkert över ett år och fått tider och som sedan krånglat när det närmat sig, så jag ville veta säkert att han nu äntligen skulle komma om jag bokade honom. Eftersom intuitionen sa mig att det inte skulle bli så, så fick en annan känd kund ett halvt löfte. I morse hade jag mail från krångelpellen att eftersom jag inte hört av mig ?? så skulle han återkomma om tid längre fram. Från den andra hade jag två mail. I det första hoppades han på att få tiden, i det andra hade saker ändrat sig så han kunde inte. Då slängde jag iväg ett snabbt mail till ytterligare en person som jag träffat sedan begynnelsen, men som jag hade fått säga nej till  eftersom han inte var först. Nu ikväll hade jag besked att han gärna kommer. Ibland tar det både tid och energi att få till veckan som jag vill ha den. Torsdagen hoppas jag går enligt planen.


Tog en sväng in till matbutiken på hemvägen. Köpte bla svensk färskpotatis och gräslök, samt pepparrot som jag fick ett plötsligt sug efter. Så då åkte även ett paket torsk, fiskat med krok, ner i korgen. Jag kan ju inte bara äta pepparrot. Det här var alltså saker som inte stod på min inköpslista. Fick sedan syn på Galiameloner i storlek som jaffaapelsiner. Tycker ni om meloner så rekomenderar jag de här. Jag tror aldrig jag ätit något så gott i melonväg. Kanske vattenmelon då utomlands. De här var mjuka, söta, saftiga och kanongoda. Jag har halva kvar till tv-n ikväll. Behändiga att äta också då det inte blir så stora klyftor.

När jag nu ändå är inne på frukt och grönt, var det kul att läsa att jordgubbarna är på gång.

"På jordgubbsfälten i södra Sverige har de första bären börjat lysa rött. Det är rekordtidigt.  

-Jag har aldrig under mina 40 år som odlare haft så här tidiga jordgubbar, säger Börje Johansson på Öland, till TV 4 Nyheterna Kalmar".

Allt är visst tidigt i år *ler*. Fast det kunde man inte tro i mars. 

9 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Tycker du skall läsa artkel i SvD om tyska sexarbetare. De har samarbete med äldrevården i hälften av de tyska kommunerna. Intervju med tysk sexarbeterska på 52år som berätter om sitt arbete, som främst är med kunder på äldrevården eller handikapboende. Uttalande från kund. Båda är chockade av den svenska lagstiftingen som gör kunder till kriminella.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta.

Här är länken
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/sexkop-pa-tyska-aldrehem_6172567.svd

Hon erbjuder både att kunden får titta och ta på henne, att hon ligger naken nära bredvid, hon runkar eller suger kunden eller samlag

Tänk så konstigt det kan vara i ett civiliserat land. Tyskland eller Sverige? Bara att välja

Gunnar sa...

Tyskland er bra på mange områder ang. sexarbeide.
Nå er det selvsagt ikke slik at alt er perfekt der heller, men sammenlignet med Sverige og Norge, så er det meget bedre i Tyskland. Et helt annet syn på sexarbeid.

Men også der finnes det kvinnegrupper som arbeider for et forbud som det vi har.

Gretas Svammel sa...

Jag har läst och bloggat om det...Hans-E...Stor skillnad på synen på sex.

Gretas Svammel sa...

Visst...Gunnar... det finns grupper överallt som är motståndare till prostituion. Men så länge de inte tar överhanden som hos oss och hos dig, så är det bra.

Svenne sa...

Trodde meloner var kvinnobröst, tänk så fel man kan ha ibland ;-)

Gretas Svammel sa...

Det är ju inget som säger...Svenne..än att meloner kan vara något man både kan ha och äta *ler*

Gretas Svammel sa...

Det är ju inget som säger...Svenne..än att meloner kan vara något man både kan ha och äta *ler*

Svenne sa...

Greta min vän... Och även suga på ;-)