onsdag, juli 21, 2010

STILLAD KÅTHET plus VIKTIGA LÄNKAR


Det är en skam att sitta inne mitt på dagen och blogga i det här vädret. Men nu gör jag det iallafall. Jag får stå ut med skammen (som bara finns i mitt huvud). Fast tyckte när jag gick hem för drygt en timma sedan att det mest var dis. I och för sig tar ju solen även då, men jag tänkte som så att jag bloggar och kör datorsejouren nu direkt, sedan beger jag mig upp till skogen en stund och har jag lust kanhända jag säger till hos broder angående ev skjuts på söndag då det stora kalaset ska gå av stapeln. Är då skönt att ha det här gjort och slippa tänka på datorn ikväll.

Bilden idag är ett par veckor gammal. Onödig info kanske. Ingen större förändring har skett ha,ha. Har visserligen andra kläder idag än på kortet.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Ibland funderar jag på om det inte egentligen vore jag som skulle betala vid vissa tillfällen. Nu är det ju inte så eftersom överenskommelsen är en annan och min tillfredsställelse ska ju inte vara huvudfokuseringen, även om det inte är någon nackdel att också jag njuter.

Idag var ett sådant där tillfälle då hela kroppen var full av kåthet efter ett skönt förspel och jag ville verkligen ha den i mig. Kanske inte så konstigt med tanke på att sist jag hade en kuk i mig var 8 juli. Nu tycker jag inte att det är jag som ska bestämma hur eller vad det blir, men när kunden (som tillhör de gamla rävarna) verkade ha det alldeles för skönt, så frågade jag lite försynt om jag skulle fortsätta ( och hoppades förstås på ett nej). Vi sätter på en kondom, tyckte kunden och fy sjutton va skönt det var.

Kan ju säga att jag kände mig så långt ifrån ett brottsoffer man kan komma *ler*. Kan också säga att mitt hjärta blöder när jag tänker på att kunden riskerar straff enkom för att en ersättning erlagts. Hade jag betalat skulle jag riskerat straff. Nu är det ju inte alltid så här och långt ifrån alltid är jag själv så utsvulten, men frånsett massagerna där syftet är att endast kunden ska vara i fokus, så gör alla sitt bästa för att även jag ska ha det bra.

Åtta år, såg jag någonstans, yrkar åklagaren att vår omtalade (eller numer icke omtalade) polischef bör få. Bortser man från sexköpen som han erkänt och koppleribiten som ingen riktigt vet allvaret av och som han inte erkänner, så är det våldtäkterna kvar och de erkänner han inte heller. Jag hoppas vi har ett, ännu så länge, rättssäkert samhälle. Nu vet vi inte så mycket om bevisen vad gäller våldtäkterna och hur de definieras. Ett nej ska alltid vara ett nej. Det behöver inte diskuteras. Men går man med på tex dominas och inte säger ifrån, är det våldtäkt? Nu vet jag inte alls om det var så och en vuxen, erfaren människa bör visserligen kunna tyda kroppsspråket och vara lyhörd trots sin kåthet. Men åtta år låter väldigt mycket i mina öron.


Jag skrev nyligen om det här med att läsa eller inte läsa kommentarerna i bloggar och jag själv gör det sällan, bara vid enstaka tillfällen beroende på vad som står i inlägget. I morse innan jag gick klickade jag in mig till några av de bloggar jag har på mina favoriter. De är inte så många längre. Men bla tog jag mina vana trogen ett kik hos Blogge och blev där fast en stund med att just läsa kommentarerna. Inlägget handlade om repliken till Louise och Lauras kritik av sexköpsutvärderingen och kommenterades av en av forskarna, av Susanne Dodillet, av Laura, av Louise, av May-Len Skilbrei mfl. Riktigt intressant att följa diskussionen där. Bara som ett tips.

Nu i eftermiddag såg jag att Camilla L (fp) och Marianne berg (v) skrivit ett debattinlägg i Expressen. Ett väldigt bra inlägg, där de fått med det mesta av det jag själv haft åsikter om flera år, fast naturligtvis formulerat annorlunda. Gå in och läs om ni inte redan gjort det. Nu är det huvudet upp igen *ler*.

Ännu mer upp blev det då jag på sexforumet blev tipsad om Susanne Dodillets artikel på Newsmill idag där även hon kritiserar utvärderingen. Jag väntar bara på att Skarhed ska komma med någon replik. Men kanske vet hon inte vad hon ska skriva, eller hon kanske inte får för Ask. Så bra, så bra skrev Susanne iallafall och jag blir så glad så glad. Läs gärna kommentererna även där. Jag hittade den här artikeln om Spaniens prostitution där.

Det kan nu te sig lite löjligt att jag inte skriver mer än länkarna i stort sett och utan att ha någon egen åsikt i det jag länkat till, eller citerat något ur artiklarna. Men min åsikt vet nog de allra flesta och just nu vill jag avsluta det här svamlet och bege mig ut till skogen innan klockan blir för mycket. Regnar det i helgen kanske, kanske jag ruttlar ihop något till Expressenbloggen. Men som vanligt är det bara kanske.

3 kommentarer:

Gunnar sa...

I og med at du nevner Spania i dette innlegget, så har jeg en artikkel her;

-Spanias statsminister vil forby sex-annonser:

http://spaniaposten.no/sex_prostitusjon/annonser

Gretas Svammel sa...

Det tackar jag för ...Gunnar

Anonym sa...

Nu blev jag kåt - av att läsa din blogg.