måndag, oktober 12, 2009

EN SLAPPARMÅNDAG


Ska försöka få till ett lite kortare inlägg idag ha,ha. Tror att jag kommer att få besök i kväll, så ska snart ställa mig i duschen och bli lite normal..hmm. Åtminstone ren. Inte duschat på två dagar, men jämför man med förr i tiden så är det ju inget. I veckorna blir det ju minst två...per dag, ibland tre.

Vad har jag gjort idag då? Inte mycket. Sov i soffan i natt. Medvetet. Hade tända värmeljus och avslappnande musik på låg volym, för att inte störa grannarna mitt i natten. Där föll jag in i drömmarnas värld, omsluten av harmoni och lugn. Vaknade strax efter 11 i dag.

Undvek min görandelista och satte ihop ett inlägg till Expressenbloggen istället. Tycker jag fick till det rätt bra, den här gången. Fast allt jag skriver tenderar att bli så långt. Försökte också att korta ner mitt studiearbete, men det är sjutton inte lätt. Har ändrat om lite i veckoplaneringen, så troligtvis får jag en ledig dag även på onsdag. Tur att jag gillar havregrynsgröt *ler*. Måste innan fredag även hinna läsa en halv bok, så jag behöver ledig tid.

Ringt ett par jobbsamtal och ett banksamtal har jag också gjort. Längre än så har jag inte kommit och lär inte heller göra i dag. Ingen promenad, fast jag hade behövt. I morgon får jag sova ca en timma längre än vid en normal start och tror att det inte blir så sen kväll. Nu ska jag gå och njuta i duschen en stund och sedan ta på mig rena kläder. Kommer att känna mig som en ny människa.

Inga kommentarer: