torsdag, maj 29, 2008

JA SÅ DET BLIR, MED BÅDE DET ENA OCH ANDRA

Jahapp, då är jag här nu då. Här har jag inte varit inloggad sedan jag la in bildspelet. Tar väl en tid, innan jag lärt mig den här bloggen och känner mig hemma. Lite trist är det väl, att man inte kan få lägga in vanliga bilder på sin blogg, utan att någon ska störas och anmäla, som fallet var med bloggspace och som är anledningen till nedstängningen. Vissa tycker kanske inte att det är vanliga bilder, men sedan sista ståhejet, så har jag inte lagt in en enda barbröstad eller stötande bild alls. Och nu fick jag inte ens en varning, mer än att den stängs ner på fredag, alltså imorgon.


Men vilken tur då, att jag skaffade mig den här bloggen, utifall att. Det blir nog inte så långt inlägg...som jag tror iallafall. Trött är väl bara förnamnet just nu. Sov i ettan i natt. Lastade av det inköpta vid halv elva inatt och fixade sedan i ordning så pass att jag kunde ha klienter och kunder idag. Allt är inte ihopsatt och uppsatt, men det mesta. Så blev inte många timmars sömn inatt, men jag sov gott de timmar jag sov och dagen idag har gått ovanligt bra faktiskt. Fått bra respons på det jobb jag gör. Ja, på hobbyn också *ler*.


Nu ska jag göra lite förberedning till morgondagens jobb. Startar tidigt, så tar en morgonpromenad bort imorgonbitti. Är nog inte alls dumt. Jag pajade nya fläkten idag. Ja, jag vet...så klumpigt. Det går inte att öppna en garderobsdörr helt ut, när fläkten är igång. Men det tyckte jag inte var något problem. Jag behöver inte öppna den garderoben när fläkten är på. Hur lugnt som helst, tyckte jag i tisdagskväll, när exet kämpade med uppsättningen.


Men vad gör jag idag, tanklös och trött? Jo slänger upp dörren, så ena bladet får sig en knyck. Det fixar jag lätt, tänkte jag och klev upp på en stol och vred lite försiktigt, så det skulle rätas till. Sätter sedan på fläkten och den slår och vibrerar så alldeles. Det går någorlunda på lägsta hastigheten, men den slår även då. När jag tänker tillbaka, så är jag osäker om det inte blev så efter det att jag vridit och haft mig. Om jag inget gjort hade det kanske fungerat, men jag stängde ju av fläkten så fort dörren smällde i och la inte märke till om den vibrerade eller inte då.


Datorn har jag inte haft tid att ens titta åt, än mindre försökt att få igång på nya stället. Men det kommer vad det lider. Jag får ta en sak i taget. Jag är ganska nöjd nu till slut ändå, med hur resultatet blev.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Greta,
Grattis till nygamla bloggen och den nya ettan! Det märks att du är positiv kvinna med bra driv. Jag ser fram emot nya trevliga blogginlägg. Och jag har inte något emot barbröstande bilder.

Anonym sa...

Nå ser jeg fram til interessante svammel innlegg Greta!
Ha en god helg! ;-)

Gretas Svammel sa...

Trevlig helg till dig också..Gunnar

Vi får väl se...Hans-E.. hur mycket bröst det blir *ler*