onsdag, november 07, 2007

Greta testar lite









Jaha. Här sitter man och leker istället för att göra nytta. Tänkte gardera mig med ännu ett bloggställe, utifall att jag plötsligt står utan. Kanske blir det inte mer än detta testinlägg. Det återstår att se.





Testar nu med att se om jag kan lägga bilder vart jag vill i inlägget. Få se vad som händer när jag fortsätter skriva. Bilden åker ner för varje ny rad, verkar det som. Jag vill ju ha den kvar där jag la den.


Skriver bara nu för att se vad som sker. Lite kul att undersöka nya marker *ler* Man vet liksom aldrig vad som där gömmer sig för olika funktioner. Nu verkar bilden hålla sig kvar iallafall. Eller är det bara en synvilla? Om jag nu trycker ny rad, får jag se vad som händer då?






Jo bilden flyttar med. Går tydligen inte heller att kopiera från texten jag skrivet, för att få samma text färg. Nu kör jag med annan storlek och annan färg då. Är det test så är det. Det första var large, det andra normal och detta small. Nu blev det smallest, vilket ju är alldelses för pluttrigt. Ser jag knappt med glasögonen på näsan.


Largest är för stort. Så dålig syn har väl varken ni eller jag. Än i allafall. Normalt, detta tokiga ord, får det bli. Ska testa en bild till och lägga den till höger, får jag se om jag då kan skriva bredvid den på vänster sida.

Ja det verkar funka. Men ögonen ovandär förflyttade sig till vänster när jag publicerade sista bilden. Jaja, ska snart skicka iväg det här inlägget, så jag kan utforska mer bakom kulisserna. Måste bara se hur bilden reagerade nu när det blev ny rad. Kör en rad till för att se så den inte följer med ner. Men sjutton, jag tycker den gör det.


Javisst gjorde den det. Jag måste alltså börja ny rad manuellt, vilket då innebär svart textfärg igen. Men nu är bilden still iallafall där den ska vara.

Ingen kul blogg att läsa det här, ha ha. Roligast har nog jag.
En ruggig novemberonsdag 2007 kl.15.30 sitter jag och präntar ner detta. Solong så länge.









2 kommentarer:

Josef Boberg sa...

Smart med reservbloggen, faktiskt... Vore verkligen trist ifall Du försvann - för Du tillhör mina absoluta favoriter som bloggare, verkligen...

Ha det... :-)
vännen Josef

Anonym sa...

Tack du ..Josef..förhoppningsvis behöver jag inte ta till den här *ler* Greta