fredag, januari 22, 2016

ZOMBIEAKTIG

Med en bild från 2007 önskar jag en skön fredagskväll och en trevlig helg.  Jag kan bara konstatera att jag är riktigt zombieaktig idag i total avsaknad av ork och lust. Jag hoppas det blir lite mer gajst i mig nu i helgen när jag ska umgås med barn och småfolk.

Jag har lagt fram det jag ska ha med mig och på mig. Men sedan tog det stopp. Måste nu innan jag sätter mig vid tv-n ställa mig på en stol och få ner en lagom stor väska från ett överskåp och få ner grejerna. Skulle vilja prova som jag brukar så jag vet hur jag kommer att ta mig ut, men orkar inte det. Svarta jeans, vit blus och nya tröjan är tanken att ha på söndag då kalaset är. I morgon kör jag med de vita jeansen och svarta överdelar.

Ska stoppa ner några spypåsar också, för man vet ju inte. Jag vill ha det till hands för rätt vad det är får jag ju klökningar och spyr upp slem helt utan förvarning.
Klockan tio nämndes förra helgen att de hämtar mig. Jag tycker ju det är lite tidigt *ler*, men det går. Så dags gick jag upp idag. Jag lär få definitivt besked i kväll.
Nu ska jag se till att få ner mina grejer så jag kan koppla bort det för i kväll.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Önskar dig en trevlig helg och resa!
Du är snygg och sexig på bilden!

Gretas Svammel sa...

Tackar..Hans-E.. det blev en trevlig helg