tisdag, mars 02, 2010

TANKEÖVERFÖRING och MYSTISKT SAMTAL

Ser det gott ut *ler*? Var inte mycket Keso kvar i asken så testade att blanda ihop den med rödbetor direkt. Blandar sig ju i magen ändå. Var fullt ätbart med lite örtsalt i också. Stoppade i mig röran när jag kom hem nu i eftermiddags samtidigt som jag bläddrade igenom TV-tidningen som kom idag.

Fick sällskap till Medium igårkväll. Blev någon konstig tankeöverföring. Som jag skrev igår är det inget som hör till vanligheterna att jag köper en fralla för att äta själv. Är säkert flera år sedan jag gjorde det om jag ens någonsin har gjort det. Lika ovanligt är det, att det dyker upp folk med en påse frallor. Har heller aldrig hänt en vanlig kväll. Bröd, kaffe och ibland ost mm händer det ju att de som är här ofta köper med sig vid sällsynta tillfällen. Men aldrig en påse frallor.

Men igår kväll dök det plötsligt upp några gulliga individer efter sin träning med en påse bröd i handen. Frallor men även mörka fullkornsbitar som de vet att jag gillar. Lite lustigt tyckte jag och visade upp min lilla franskbulle. Så det blev te och mackor och Medium. De offrade sig säkert för att vara snälla *ler* för det var ju samtidigt Boston The party med Filip och Fredrik i en annan kanal. Jag gillar det programmet också, är bland de bättre med dom två, men jag väljer det ju inte före medium.

Ikväll får jag ju också välja tråkigt nog. Tråkigt eftersom jag vill se både Lie to me och The Menthalist. Som jag skrivit tidigare blir det det sistnämnda. Får väl byta i pauserna, men ofta har kanalerna paus samtidigt. OS slut, vilket jag är glad för, men många känner säkert saknad. Det betyder iallafall att Debatt är tillbaka ikväll och Skavlan på fredag. Guuud så mycket TV det blev. Jag som brukar påstå att jag inte är någon tv människa ha ha.

Ringde i min vanliga fasta telefon alldeles nyss. Jag svarar aldrig när jag inte känner igen numret. Är det viktigt är det bara att prata in på svararen. Ibland kollar jag på Eniro och ofta blir det ingen träff och då räknar jag med att det var någon telefonförsäljare.( Är det något jobb jag inte söker så är det telefonförsäljare *ler*.)

Förra veckan hade jag missat samtal på den fasta när jag kom hem en dag. Såg att det var samma nummer även på missat samtal på min extramobil. Lite lustigt eftersom det inte är många som har numret till den här extramobilen. Några få sedan länge återkommande hobbykunder. Kollade upp numret men det gick inte till någon privatperson utan till en kommun i Stockholm. Vilken vill jag förstås inte nämna. Väldigt lustigt. Hade det varit den vanliga hobbymobilen vars nummer ligger ute på hemsidan vore det inte lika lustigt. Men extramobilens nummer måste man ha varit i kontakt med mig för att få och som sagt är det inte många som har det. Inget meddelande varken på den fasta eller mobilens svarare. Klart jag blir nyfiken. Troligtvis kommer jag aldrig att få veta hur det hela hänger ihop. Har ju kontantkort på alla mina mobiler, så chansen att någon hittat det på Eniro är noll.

I morgon blir det tidig uppgång. Var det idag också då jag inte orkade tvätta håret igårkväll, utan gick upp tidigt idag för att hinna med det. Fast i morgon blir det ännu lite tidigare. Så tidigt att jag struntar i frukosten och tar det efteråt när jag kommit hem. Lite flytande frukost vet jag att jag får i ettan. Eller vet och vet. Men är det som det var förr så blir det så. Vi har inte setts på över fem år så det ska bli spännande och kul. Det tror jag att han också tycker. Innan jag startade eget träffades vi regelbundet och då gick en hel förmiddag. Det hoppas jag väl inte att det gör nu. Men det får vi se.

4 kommentarer:

Veronique sa...

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

Anonym sa...

Va gott det ser ut,ska prova,själv ska jag äta i dag nudlar o kokt blomkål//Kram Benny

Gretas Svammel sa...

Hej...Veronique..och tack för kommentar

Gretas Svammel sa...

Ha,ha..Benny...det är nog bara jag som tycker den röran var ätbar.