fredag, mars 05, 2010

HELG I ANTÅGANDE

Jag vet. Jag skulle ju se Miss Marple och tömma skvätten ur vinflaskan. Mysa i soffan och sedan slå över till Skavlan. Ja ni, det är ju så himla mycket man skulle och tänkte och borde och måste. Jag struntar ikväll i vad jag tänkte igår. Nu ljuger jag ju lite. För inlägget jag tänkte igår har jag nu fått till och det känns skönt och lite nödvändigt på något sätt. Och Skavlan ska jag se. Men det är gott om tid dit och jag vill ju också få till ett vanligt fredagsinlägg här på bloggen.

Jag har faktiskt aldrig sett Miss Marple ha,ha, så om jag inte ser det ikväll spelar det ju ingen roll. Det var ju bara som ett substitut till mitt vanliga fredagsnöje som inte längre är något nöje. Men jag har flera Agatha Christi böcker i hyllan. En favorit när jag var yngre faktiskt. Liksom Maria Lang.

Kom inte till skott vid datorn förrän nu i kväll. Hade folk i lägenheten när jag kom hem i eftermiddags som troligtvis återkommer fram i natt eller i morgon bitti. Känns rätt befriande att åka i väg sedan i morgon. Inte så jättelångt och och inte så länge och inte så märkvärdigt. Ska i stort sett bara vara och må bra. Lite spa aktigt med massage, bad och bastu. Mat och vin och jag trodde dans, men troligtvis är det inte det. Iallafall är det tillräckligt för att rensa huvudet lite och komma ifrån det vanliga och träffa lite nytt folk.

Så skönt idag att se solen. Gav mig iväg till ettan efter frukost och lite dator. Men personen dök aldrig upp. Första uteblivandet i år. Men är inte likt personen som hade tid, så jag tor att jag får en förklaring vad det lider. Tog en längre avslappning när jag insåg att ingen skulle komma. Tömde papperskorgar, tog en sväng in till affären där jag blev ståendes en timma nästan och pratade skit med en nära bekant fd familjemedlem. Nästan lyckokänsla när jag sedan kånkade hem matkassarna och solen lyste på bar asfalt mellan varven. Fanns ju även partier med is, men solen och dess värme gör underverk nu. Låt den bara få fortsätta lysa på oss och på snön så den smälter.

Bilden idag är några år gammal, tagen på ett hotellrum en morgon. Jag kan tänka mig att jag haft den tidigare eftersom det ser ut som att jag photoshoppat på mig en bh. På min förra bloggplats var det ju totalt tabu med nakna bröst. Lite mail har jag kvar att beta av. Sedan tar jag helg och återkommer som vanligt på söndag.

8 kommentarer:

Svenne sa...

Längtar till söndag:-)
Puss o kram

Hans-Erik sa...

Greta, Skavlan hade ett höjdarprogram igår. Alla gästerna var intressanta och hade något att säga. Mest imponerad av den norska skidåkerskan. Vilken vinnarre. Och vilka överarmsmuskler
Din bild är och sexig.

Benny sa...

Din bild är så underbar,du är en fin ängel som finns på denna jord.
varma kramar Benny

Gunnar sa...

Solen skinner og snøen smelter! Litt vår i luften i dag, herlig !

;-)

Gretas Svammel sa...

Nu...Svenne...är det söndag *ler*

Gretas Svammel sa...

Håller med dig...Hans-E...den här gången hade han väl samlat de mest udda personer han kunde hitta. Udda i samma sammanhang alltså. Han är fenomenal Skavlan.

Gretas Svammel sa...

Fint sagt...Benny..tack.

Gretas Svammel sa...

Visst är det härligt...Gunnar...och solen värmer.