tisdag, maj 05, 2015

BLODTRYCK och SPANSKA GUBBAR

Jag är i pust-stånk och stönstadiet just nu. Vågar knappt dricka vatten av risk att det vänder och kommer upp igen. Jag åt runt kvart över två idag.... alldeles för mycket.... och jag är fortfarande proppmätt. Förbannar mig själv att jag är så dum. Gjorde spagetti och qoarnfärssås. Såg redan när jag lade upp det på tallriken att det var för mycket, men tänkte att jag äter tills jag blir mätt och kastar resten.
Satt inne i rummet och bläddrade i TV-tidningen när jag åt. Jag åt, gjorde paus, åt igen, gjorde paus osv och rätt vad det var så var tallriken tom. Och min mage överfull.

För att sammanfatta läget annars, så kom ingen och hämtade hyllan igår  ( jag blir inte förvånad längre ), jag drömde inte om fler miljoner och måendet är som igår. Snart får det vända tycker jag, till det bättre.


Jag inbillar mig ibland att diafragman blivit liiite mindre, så mätte idag. Men icke, samma som för 14 dagar sedan 87 cm. Det finns ju olika former av äggstockscancer, jag kanske har en form som inga gifter tar på. Nej vars, men jag tänker det ibland. Man vet ju aldrig. Först hände massor, sedan ingenting. Jag har ju fortfarande vätska som skvalpar runt i buken. Tänker mäta i morgon också, men då innan jag äter frukost. Tror inte det har någon betydelse, men man kan testa.
Däremot blir nedre delen av magen mindre och det är ju bra.

Här ligger jag och vilar i väntan på blodtryckstagning. 108/78 var det idag. Det håller sig ungefär så och det är jag glad för. Pulsen däremot som vanligt hög.. 94.
Var inte så kallt ute idag, tyckte jag. Fast idag hade jag klätt på mig ordentligt med tjockare tröja och trenchcoaten. Men solen lyser med sin frånvaro.

Köpte en liten ask spanska gubbar för 15 kr för att pigga upp mig lite. De svenska gubbarna lever ju farligt nu när vädret är som det är, läste jag. Fanns även belgiska för 49 kr/l, men köpte belgiska ett annat år. De var visserligen söta, men vattniga och smaklösa och 49 kr är över min budget.

De här var inte heller speciellt goda faktiskt. Ätbara men inget att göra vågen för. Tänkte äta dem i kväll till tv-n, men nu är jag ju så himla mätt så det vet i sjutton.

Får väl försöka få till något mer intressant inlägg framöver. De här senaste har inte varit så jättekul kanske. Men jag måste få upp humöret några pinnhål först.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Gubbar piggar väl upp en vacker kvinna!

Gretas Svammel sa...

Absolut... Hans-E.. gubbar piggar upp, även om man inte är vacker *ler*