fredag, februari 26, 2016

INGEN STUDIE FÖR MIG

Fick lite mörkare hår idag och de grå stråna vid tinningarna är borta.

Bild på det gråa som egentligen bara syntes när jag lyfte upp håret. Men det är ändå störande och dessutom fräschar en toning upp håret.

Pratat med läkaren så som det var sagt. Jag kom inte med i studien, var inte riktat mot min cancerform. Skit. Han pratade om Alimta ett gift för lungcancer som han även nämnde i höstas. Han skulle höra med lungmedicin igen. Men då tycker jag att jag lika gärna kan få PD1 hämmare som blev godkänt för lungcancer i november förra året. Han skulle höra med dem, likaså om syrgas och återkomma nästa vecka. Denna väntan alltså. 

Det är väl lite tokigt men jag har fortfarande känslan som jag haft hela tiden, att det ordnar sig. Även om tvivlen då och då kommer så finns den ändå där långt inne. Kanske inte lika stark som i början på den här resan, men den finns där. Och det är nog den som håller mig uppe.

Har beställt både böcker och några mysbyxor och ett par jeans idag. Keplers nya kostade bara 79 kr inbunden nu under bokrean. Att köpa kläder på nätet är ingen höjdare egentligen. Jo, det är ju toppenbra om man vet precis sin storlek. Men jag är så osäker nu när jag gått ner så mycket. Jag skulle nog kunna ha 38 tror jag, men vågade bara ta det på det ena paret mysbyxor. Det andra och jeansen blev st. 40. Får väl skicka tillbaka om det blir tokigt. Önskar jag hade ork och luft att kunna gå i affärer och prova.

Jag hoppas jag får det här under nästa vecka för nästa helg kommer 08-folket hit och då kanske jag kan få hjälp med att hämta ut det.
Ska försöka dra runt på dammsugare och mopp nästa vecka så de slipper städa åt mig också.
Inga näringsdrycker och ingen dietist har ringt idag. Men jag fick räkningen på de sist beställda. Hoppas hon är tillbaka nästa vecka så det blir ordning på det.

Nu ska jag betala räkningarna och sedan se nyheterna halv åtta. Efter det, innan Skavlan ska jag ta en dusch. Inget att se på tv mellan 20-21. Jag tror det lovas sol i helgen, åtminstone i södra Sverige. Oavsett sol hoppas jag att alla får en bra helg.   

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Grattis till att grå håret försvunnit! Riktigt ungdomlig!
Värre för mig. Grått det som finns kvar! Får bli korttrimmat eller rakat numera

Gretas Svammel sa...

Men du vet...Hans-E.. att grått är inne nu, både på män och kvinnor. Unga tjejer tonar sitt hår i grå nyans.