fredag, januari 15, 2016

SOV TRE TIMMAR I STRÄCK I NATT

Ibland behöver man inte anstränga för att tiden ska gå. Gå fort dessutom. Bilden är från 2005 tror jag, från något hotellrum.
Blev så glad när jag vaknade och klockan visade 09.10. Sist jag tittade var den 05.54. Jag hade alltså sovit över tre timmar utan att vakna av hostan. Säkert tillfälligt, men ändå kul.

Mest blivit dator idag, som vanligt. Måste skriva en lista med tänkbara saker att göra , så jag inte blir totalt förslappad. Fast kan man bli mer förslappad än vad jag för tillfället är?
Istället för att kolla AF mail och andra papper från sjukdomens början och skriva ett yttrande till förvaltningsrätten ( som jag hade tänkt göra ) så fick jag en annan ide.

Jag såg på bloggstatistiken att några läst inlägget från aug -013 med sol och bad kavalkad från bloggens början. Fick då för mig att göra en fortsättning fram till i år. Inte så intressant kanhända, men lite annat än mitt gnäll över diverse besvär. 
Så jag jackade i den externa disken och letade bilder i familjebildsmapparna. Inte GG bilder nu alltså. Det tog ju sin tid för jag kollade förstås mappar från flera år tillbaka. Lite kul. Det är ju inte varje dag jag tittar på dem och har man inget att göra så skaffar man sig,  som man säger.

Jag tänkte jag skulle hinna med det inlägget också nu innan På spåret börjar. Förr såg jag aldrig på det programmet, men det är andra tider nu.
Måendet är väl som det varit nu en längre tid. Trött och matthetskänsla även idag, men ögonen håller sig uppe.

Ska jag hinna med ett bildinlägg också så avslutar jag nu med att säga Trevlig helg. 

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Skönt att du fick tre timmars sammanhängande sömn. Synd om dig att du inte kan sova hela natten i sträck.
Sexig bild! Du är en vacker kvinna!

Gretas Svammel sa...

Det är trist...Hans-E... men det går ju.