fredag, januari 01, 2016

NYTT ÅR, NYA TAG

Jag borde gå och fixa något ätbart istället för att börja blogga. Men vill bli klar med bloggen. Jag vet inte hur jag tänkte när jag gjorde blogghuvudet när jag gjorde röd ram. En ljusblå hade ju varit bättre, men det får vara så här. Jag orkar inte göra om.

Jag har tillbringat nästan hela dagen här vid datorn. Uppdaterat hemsidan, beställt en tröja till mig och en djur t-shirt till present. 
 Den här tröjan hittade jag för 250 kr. Plus frakt då. Jag fick ett par sedlar av ungarna igen när de var här. De förra fick jag ta till mat så tänkte att nu sjutton ska jag köpa en tröja. Men efterskickat går ju oftast inte att betala kontant, om de inte har så man kan betala vid uthämtningen. Men så var det inte här.

Jag kollade på Ica om man fortfarande kan sätta in kontanter i butik och det kan man. Så jag har en liten tanke att försöka mig på att gå bort till Ica här och sätta in det jag fick någon dag. Så jag kan betala fakturan på Ica kontot.  Jag vet inte om jag klarar det, men får ta en solig och fin dag och låta det ta den tid det tar. Och ryggvärken får jag också ta, ifall den kommer.

Det är alltid lurigt att skicka efter kläder, men speciellt nu. Jag borde ha medium, men vågade inte ta det ifall magen växer igen av vätska. Så det blev large. Får hoppas det funkar.

Mat idag blir couscous, tonfisk, lite grönsaker och mangoraja dressing.  Jag är inte alls hungrig, men det är snabblagat och lättätet.
Trots att jag var trött i går kväll var det inga problem att vara vaken till tolvslaget och lite till.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Gott nytt år! Ser att du kollar in ett bra 2016 genom fönstret. Trevligt att att du vakade in nya året.

Anonym sa...

Hej!
Hoppas att du får ett bättre år än det gånga.....vilket jag tror.....du är den starka kvinna som kan övervinna det du är utsatt för.....så håll ut......bättre tider kommer.

Kramis
Lennart

Gretas Svammel sa...

Javisst.. Hans-E... det finns nog bra saker därute som hör till det här nya året.

Gretas Svammel sa...

Tack... Lennart... ja jag hoppas att jag får behålla både hopp och tålamod. Jag tror också på bättre tider.