söndag, januari 31, 2016

MOPPAT GOLV och KORT UTESTUND

Efter mycket resonerande med mig själv så kom jag ut till slut. Men det tar emot så alldeles. Ruggigt och kyligt var det också.

Men jag måste ju någon gång ta bort tvättlåset så jag inte står uppbokad ännu en gång i onödan. Så det var anledningen. En soppåse hade jag också, men den hade klarat sig tills i morgon då jag MÅSTE ge mig ut till vårdcentral och mataffär.

Får ofta ordentliga hostattacker när jag anstränger mig, typ går några meter. Det gör att det blir ännu svårare att få luft. Fick stå och ta igen mig en stund i tvättstugan innan jag stapplade in igen och med möda tog mig uppför trappan till min dörr.

Jag har en packe hopvikta kartonger under hallmöbeln som jag i glada stunder tror att jag kan bära bort till sopsorteringshuset. Men inser ganska snart att jag inte klarar av det. Ska be barnen när de är här nästa gång och då får de även ta med glasburkar och annat glas.

Det är lite löjligt tycker jag att inte ens kunna bära bort några kartonger, men det är så det är för tillfället. Ibland får jag för mig att det blivit värre och idag undrar jag om jag överhuvudtaget kommer att kunna ta mig hem med två kassar matvaror i morgon. Men det klart jag kommer att kunna. Jag har slutat med ryggsäcken eftersom jag fick ont i ryggen varje gång, så nu fördelar jag tyngden i två kassar i stället.

När jag tänker tillbaka så tror jag inte det är värre, för november och första delen av december var som jag minns det jobbigare och då hade jag ju även värk till och från i sidan och i skuldrorna.

I går tog jag mig i kragen och sopade av golven och sedan tvingade jag mig runt med golvmoppen, ett rum i taget med paus emellan. Jag ser ut som en gengångare på bilden, men golven behövdes dras över och jag var lite stolt när det var klart .Sedan blev det några timmar i fåtöljen med avslappningsmusik och lite småslumrande mellan varven.

Läste idag att swingersklubben i Norrköping  Adam och Eva hade öppet hus i går. Det är bra tycker jag, att vi ändå kommit så pass långt att en sådan klubb öppnar dörrarna för allmänheten och visar runt. Jag har däremot inte läst något om resultatet ännu. Hur många som kom osv.

Nu ska jag gå och förbereda dagens mat, steka lök, morötter, quarnbiff och smått skuren potatis som sedan får småputtra medan jag duschar. "Min sanning" måste jag se i kväll, eftersom Uggla är gäst. Jag har inte sett något av den här säsongens avsnitt för tycker inte det varit för mig intressanta personer som intervjuats. Förrän i kväll då.  

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Blir snyggt hemma hos dig.
Bra att A&E visar upp sig och visar att vanliga par är medlemmar och kan förverkliga sina önskningar med likasinnade. Det är ju inte bara partnerbyte.

Gretas Svammel sa...

Även fast många just byter partner... Hans-E... så kan man ju bara gå dit och få inspiration och lust med sin egen partner. Så det är jättebra med öppet hus.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Det gör nog många par. Men det är viktigt att ha talat igenom det innan, så man är beredd att se sin partner njuta med någon annan. Man blir ju väldigt personlig i en intim situation. Om det skall vara lyckat måste det klicka för båda två med det andra paret.

Gretas Svammel sa...

Naturligtvis...Hans-E... båda måste vara med på det hela och trygga i sin relation.