onsdag, januari 13, 2016

MEST BLAHA

De skrev om tulpaner i lokalblaskan idag. Det kändes lite hoppfullt så fick bli en tulpanbild idag.

Jag har precis ätit en tallrik spagetti med smör och svartpeppar. Ingen gastronomisk måltid direkt, men det fyller magen och kroppen får lite kalorier.
Brevet från förvaltningsrätten kom redan idag. Naturligtvis anser FK att de har rätt, att jag borde förstått att jag inte skulle haft aktivitetsstödet. Men hur kan jag förstå det när inte de heller visste det? Jag har till 19/1 på mig att yttra mig. Ska leta fram mina papper angående det här någon dag och skriva ner lite.

Har kört en maskin tvätt idag och hängt upp över badkaret. Jag får inte låta det bli för mycket i tvättkorgen. Jag är lite småtrött och det har jag varit ett tag nu. Ibland mer, ibland mindre men sällan så att jag sover på dagen. Tre nätter har jag känt av halsen, men på morgonen helt borta. Första gången trodde jag att jag harklat mig för hårt i sömnen om slemmet täppt till luftrören. Men tre gånger på raken låter inte troligt. Vet inte vad det är. Jag har dubblerat C-vitamin intaget för säkerhets skull.

Mätte diafragman i går och det står still på 83.5 cm. Det är säkert rosa pillrens förtjänst. Helst skulle jag vilja att cancercellerna dör undan för undan och försvann från min kropp. Men så funkar det tydligen inte. För vissa, men inte för mig och många med mig. Man både hör och läser om folk som under behandling får nya metastaser både här och där. Än så länge... peppar, peppar...har jag klarat mig från det. De i lungan fanns där ju från start, fast nu har de ju ökat väldigt och begränsar mitt liv. Vilket förstås är skit. Men det ordnar sig nog med tiden, skulle jag tro.

Lars Lerin får roa mig en halvtimma i kväll. Tycker han är lite smårolig, fast han fattar nog inte själv att han är det.  

Inga kommentarer: