måndag, januari 04, 2016

KYLIGT

Denna dag krävde mössa. Minus 8 visade min termometer vid åttatiden. Jag är glad att jag inte bor i norra änden av Sverige, där var det väl 25 på sina ställen.
Kändes ändå inte så jättekallt när jag kom ut. Fick vänta en kvart ungefär på bussen hem och det enda som då började kännas kallt efter ett tag var benen.

Det var inte så väldigt besvärligt sålunda. Det enda besvärliga var som vanligt att ta sig upp för trappan här med matvarorna. Det är lite otäckt, eller vad man ska kalla det, att en situation där man efter var tredje steg måste stanna och flämta efter luft nästan blivit normalt för mig. Även om man vänjer sig och är tvungen att acceptera läget, så är det ju ändå inte normalt. Jag ska ju springa både upp och ned med raska steg *ler*.

Några onda hugg vid revbensbågarna på båda sidor resulterade dagens prövning i. Men det är borta nu. Blodtrycket var ungefär samma som sist, alltså lågt och pulsen hög. Inga blodprov idag, lämnade bara urinprovet. Nästa gång är det blodprov och jag antar det är cancermarkör då också. Det är 14 dagar dit och fortsätter markören att öka och jag då inte kan ta fler än tre steg i trappan utan att luften försvinner, då är även den här giftvarianten meningslös. En del tycker nog att jag är en jobbig patient haha.

Åt mat rätt skapligt idag, blev stekt potatis utan ägg men med lök. Det funkade. Ska om en stund ta en skål med fil och flingor och sedan näringsdryck senare i kväll. Köpte något som hette långsyrad fil. Den enda jag hittade med högre fetthalt än 3%, den har 3.8. Och sedan Pauluns osockrade flingor. Hoppas det är ätbart bara. Jag ser lite fram emot att äta det här.

Inga kommentarer: