fredag, januari 08, 2016

FREDAGSHÄNG VID DATORN


Och har så gjort större delen av dagen. Känner mig rätt onyttig och lite värdelös när jag bara sitter här till ingen nytta. Har suttit med Photoshop en stund och bland annat funderat på och testat blogghuvud till februari. Även kollat mina gamla bilder efter tänkbar bild till mars blogghuvud. Och sedan har jag fört över bilder till hemsidan i februari. Finns inte många kvar att välja på, risk att det blir repriser på repriser.

Ibland tänker jag att det kanske skulle vara skoj att ta några nya bilder medan magen är som den är. Innan den eventuellt fylls med vätska igen. Men det stannar bara vid tanken för lusten finns inte. Det är som med maten. Magen kan påtala att den vill ha något i sig, men signalerna går inte fram till matlusten.
Idag hade jag tänkt äta lasagne som jag köpte sist. Men när jag tog upp den för att mikra den såg jag att jag köpt fel. Den här var inte vegetarisk utan med nötkött. Skit så klumpigt. Hade en panpizza som jag tog i stället. Men det är lite för lite för en hel dag, så kokade ett par ägg med tanken att göra en äggsallad till tv-n i kväll. Jag hoppas jag gör det också. Inte ätit grönsaker på flera dagar, vilket jag borde göra varje dag eftersom det är basiskt.

Av någon lustig anledning kände jag fredagskänsla när jag gick upp i morse och gör fortfarande. Lite märkligt då vi precis haft en massa helger så man knappt vetat vilken dag det varit och för mig är ju varje dag likadan nästan oavsett vardag eller helg.

Jag märkte idag att jag även lever kvar i förra året *ler*. Hade skrivit -015 på bilderna i gårdagens inlägg. Men ändrade idag så det blev rätt.
Hittade nedanstående videoklipp när jag skulle kolla hur länge kylan är kvar. En tjej med samma cancer som jag med metastaser i lungorna. Om det är samma form som jag vet jag inte, alltså slembildande. Hon hade nu även fått metastaser i skelettet.

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3244813
Hon gästade tydligen Nyhetsmorgon i veckan och ska berätta sin historia på måndag i programmet om cancer som går då. Klickar ni på bilden kommer ni förhoppningsvis till klippet. Kanske inte är intressant för er, men för mig som har liknande problematik är det intressant att höra. Det är så tragiskt när det är unga människor som drabbas och som i det här fallet har små barn. Ja, naturligtvis är det tragisk vem som än drabbas. Jag är i alla fall  glad att mina ungar är vuxna och förstår på ett mer moget sätt. Även om det förstås inte är kul när ens mamma drabbas av dödlig sjukdom.

Nåväl, det som sker det sker och ingen kan värja sig mot skitsjukdomen. Man får göra det bästa av det och ta en dag i taget. Sedan får man hoppas att forskningen fortsätter framåt. Rätt vad det är kanske vi har ett mirakelmedel.

Inget sovande varken vid datorn eller på toaletten idag. Förstår inte vad det var med mig igår. Mer än att jag var trött förstås. Var fortfarande trött när jag lade mig igår efter tv-n. Släckte direkt utan att läsa något.
Nu önskar jag alla som läser en fin fredagskväll och en skön helg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi - kul slick-bild. Är ju inte helt lätt och veta faktiskt! Hans - eller hennes vänster? // MB

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Sorgligt att cancer finns. Men gåtan kommer att lösas.
Hoppas du tar nya bilder. Jag vill gärna se dig!
Jag blir också yr (som gubben på bilden), då jag ligger mellan en kvinnas ben och slickar hennes fiitta. Fukten och doften är liksom både eggande och berusande.

Gretas Svammel sa...

Eller hur... MB... han får chansa

Gretas Svammel sa...

Någon gång kommer nog en mirakelmedicin...Hans-E... risken är att det då tillkommit nya sjukdomar. Visst är jag optimist haha.

Anonym sa...

Ja 50% chans! Skön historia privat om inga trosor och affären du vet. Men var det ingen som ville mer än att titta? Kanske träffas hos dig? Skulle jag velat i samma läge. Ha det skönt ... trots allt // MB

Gretas Svammel sa...

Nej då.. MB.. ingen vågade låtsas om något och jag var ju inte ute för att få sex. Bara egga ( mest mig själv )

Anonym sa...

OK. Fast nog blev det väl att du smekte dig själv efteråt? För du var säkert ännu kåtare av ha visat dig, än när du gick ut? Det tror MB!