måndag, december 21, 2015

NÖJD MED DAGEN

Idag är jag lite nöjd med mig själv. Frukost till tv-n innan jag åkte ner till vårdcentralen. Hann då fixa håret på ena trollet. Tog tid på vårdcentralen, över en timma. Hade tid för blodtrycket elva och trodde jag skulle hinna med blodproverna innan. Men det var så många akuta och de går före, de har alltså varit hos läkare och ska tillbaka efter provtagning. Så jag gav bort min lapp till den som var efter mig.

Här vilar jag tio minuter innan trycket tas. 102/72 var det idag och puls 90. Tillbaka sedan till labbet och ny lapp. Nu var det massor av folk som väntade, men jag hade ju inte bråttom. Men är man inte tvungen ska man inte besöka vårdcentralen en måndag tre dagar före julafton.

När jag var klar var det en timma tills nästa buss skulle gå, så jag kunde ta god tid på mig i affären. Inga ben som vek sig idag. Men det var ganska tungt så hade ont i ryggen när jag kom hem. Nu har det lättat lite, men det satt i rätt länge. Fick gå två gånger i trappan för att få upp först kassen och sedan ryggsäcken. Med återhämtning emellan förstås.

Halv två kom jag hem och när alla varor kommit på plats plockade jag fram färger och penslar och satte mig att måla träskorna. Himla pilligt, men köpte ju som tur var små, smala penslar när jag köpte färgen. Riktigt kul var det. Körde lite frihandsmålning också på remmen. Få se  imorgon om det behöver målas en gång till. Jag ska ta en bild när de är färdiga, men ni får inte se den förrän mottagaren fått dem och sett dem.

Kokade ett paket nudlar när jag var klar vid halv fem. Inte mycket att hurra för, men bättre än inget. Så först då slog jag på datorn idag. Egentligen skulle jag skippa att kolla in på nyhetsblaskorna, för nu verkar det bara vara folk hit och dit som hittas mördade eller döda. Ändå sägs det att våldet inte ökat.
Nu ska jag köra spindelharpan en gång, innan jag parkerar mig i soffan och ser andarna på slottet. Tror det är sista delen. I morgon tidig uppgång, då åker jag hemifrån redan halv åtta.

Inga kommentarer: