fredag, december 04, 2015

INTE MÄRKT AV HELGA KNAPPT

Man blir trött av att göra ingenting och idag har jag mest gjort det. Alltså ingenting. Bilden är från något hotellrum mellan -05 och -08.

Blir bara ett livstecken i kväll eftersom det blev senare än jag tänkt mig innan jag kom in hit till min kära blogg. Har tv-n på för att höra nyheterna så länge. Det var ju stormvarning klass 2 här i mitt län. Jag har hört att det blåst, men inte så väldigt. Kikade in på lokalblaskan för att se om något drastiskt hänt och det var väl träd som fallit över vägar typ. Men jag kunde inte gå in och läsa utan att registrera mig. Trodde de hade slutat med de dumheterna. Jag vägrar sånt skit. Tänkte därför se om de säger något på lokala nyheterna snart.

Något handlande blev det inte idag just för att jag väntade på stormen haha. Fick sms igår att julklappsböckerna till småfolket fanns att hämta. Idag kom nytt sms att de ville att jag skulle hämta det så snart jag kunde på grund av platsbrist. Men jag kommer när jag kommer. Blir mycket att bära när jag väl tar mig dit för måste lösa ut nya sprutor också plus då matvarorna. Men allt går. Brukar göra det i alla fall.

Idag hade jag ytterligare ett mail från en gammal kund som undrade om tid. Vad är det med folk? Vi har inte setts på flera år så då bör man väl ändå kolla läget innan man skriver. Ja,ja, värre saker finns.

Nu säger jag bara Trevlig Helg och förflyttar mig till soffan.

Inga kommentarer: