torsdag, december 31, 2015

GOTT SLUT och JÄTTEGOTT NYTT

Bild från -06.

Några timmar kvar innan vi lämnar 2015 bakom oss. Som alltid hoppas jag på ett bättre nytt år än vad det gamla varit. Jag trodde 2015 skulle bli bättre än 2014, men det vill jag nog inte påstå att det blev. Vi får se hur 2016 blir.

Förra nyårsafton började hostan, som sedan hållit i sig hela året. Hur galet är inte det? Borde ju anat att det skulle bli ett skitår eftersom det började dåligt redan från start *ler*.  Men det har ju varit bra dagar också. Tre månader kan man säga var helt okej... april, juli och augusti. Och tre hemska månader..... oktober, november och december.

Solen har visat sig i dag också, men idag har jag inte varit ute. Jag tillbringade halva dagen i soffan med nyhetsmorgon och två repriser på ettan. Har kört en maskin med sängkläder, duschat med massagestrålar och fått en nyårsorgasm. Hängt upp tvätten, plockat ur diskmaskinen, fixat potatisklyftor i ugn som jag ätit upp. Och nu sitter jag här, men ska snart inta soffläge igen. Jag är så jäkla trött och då och då kommer ett illamående och stör. Nästan spykänsla, men så plötsligt är det borta. Sedan kommer det igen osv.

Jämfört med i går kväll, så är det väl idag åtminstone något på tv som man kan vila ögonen på. Brolle om inte annat.

Väldigt tyst än så länge vad gäller småsmällandet. Kanske smällde de ( småglina ) upp allt i går för då var det ett evigt smällande. Man kan ju alltid hoppas. Vid tolvslaget är det däremot okej med lite fyrverkerier. Få se om jag orkar hålla mig vaken till dess.
Jag önskar alla er som läser ett Riktigt Gott Nytt År.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Gott nytt år!
Du är verkligen läcker på bilden!

Gretas Svammel sa...

Detsamma till dig ... Hans-E... och tack för komplimangen.