onsdag, december 30, 2015

GÅTT I SOLEN

Det är så dåliga program på tv och jag vill snåla på sista pocketen jag läser nu. Ja, jag har ju den med jätteliten text också som jag inte vet om jag ser att läsa. Ska beställa Keplers och Kallentofts nyaste, men väntar tills jag vet att jag har råd.

Och just för att det inte är något att se på dumburken så bloggar jag lite halvsent. Sitter och pillar i mig en apelsin skuren i skivor. Jag är inte jätteförtjust i apelsin, men så här funkar det.... att ta en tunn skiva då och då mellan tangentslagen. Rosa pillret är svalt och näringsdryck avstår jag i kväll.
Jag är rätt trött och skulle säkert somna om jag lade mig. Men tycker det är lite tidigt än att krypa ner mellan lakanen.

Lite tidigare uppgång idag, vid halv tio och frukost i soffan. Diskmaskinen är fortfarande inte urplockad, men det kommer ju fler dagar. Däremot gick jag ner med soppåsen och eftersom solen sken så gick jag runt huset. Och ytterligare ett hus för att det skulle bli längre sträcka med solen i ansiktet. Ungefär tjugo minuter tog den lilla promenaden med pausar inräknat.

När jag bara stapplar runt här omkring så byter jag inte mysbyxorna till vanliga byxor. Ser väl lite tokigt ut, men vem bryr sig?

Jag har avslutat årets sjukdokument och skrivit ut och satt i pärmen. Lär ju bli ett år till att dokumentera. Längre tänker jag inte. Tänker egentligen inte så långt heller om jag ska vara ärlig. Jag kommer inte ihåg om jag gjorde det ens som frisk. 


Lovade ju en bild på de målade träskorna med symboler som sammankopplar dottern med mig, mormor och morfar. Fyrklövern symboliserar mig OCH henne själv.
Remmen målade jag mest för det såg så tomt ut utan något där. Solar var tanken, men ser mest ut som stjärnor. Bara att hoppas att det sitter ett tag. Men de är till för att användas.    

Innan jag nattar mig ska jag kika runt lite på nätet efter nästa present. Till minimänniskan. Den lilla individen gillar kläder med djur så hoppas jag hittar något skapligt billigt.
                            

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Fina träskor som klapprar in på 2016. Gott nytt år!

Gretas Svammel sa...

Så kan man ju säga...Hans-E...