fredag, november 20, 2015

UTE EN PYTTEKORTIS

Kände att jag måste utanför dörren idag. Solen sken och jag har inte varit ute  på tre dagar, sedan i måndags. Visserligen tänkte jag bara lunka runt huset med ett stopp vid källsorteringen för att slänga glasburkar. Kassen har stått rätt länge i hallen. Men det räckte gott och jag fick lite sol på mig.

Var en aning kallt och det är väl oundvikligt så här års. Gick längs parkeringen på baksidan, så sträckan var inte alls lång, men det tog sin tid ändå. Klockan var runt två och solen var nästan på väg att gå ner redan då.  Usch för denna mörka årstid.
Satte mig sedan en stund och stickade på trollet. Planerar att sticka det klart i helgen, sedan ska alla trådar fästas och det ska sys ihop och fyllas med bomull för att slutligen sy på ögon och mun och hår. Ja, sedan är det bara att börja om med ännu ett .

08-folket kommer troligen ner dagarna före jul, för de vill ju helt förståeligt fira sin egen jul som familj. Men till dess måste de vara klara plus att jag måste ha kommit på något mer billigt till småfolket. Jag hoppas jag mår bättre då i alla fall. Hela tiden hoppas man och hoppas *ler*. Jag vet inte vilket undermedel som skulle kunna ge mer space i lungorna.

Jag skulle skriva ut de tänkbara alternativa gifterna i går kväll, men då fanns helt plötsligt inte min skrivare på datorn. Efter lite letande så fann jag vart jag skulle installera ny enhet så jag fixade det till slut. Men man blir lite ställd. Nu ska jag ändå göra om det för kollade lite snabbt upp några av gifterna och några gav hjärtproblem som biverkan. Till och med att det resulterat i dödsfall. Så ska vid tillfälle skriva ner de vanligaste biverkningarna för varje gift och skriva ut det på nytt.

Ikväll skippar jag Idol, tycker inte det är så himla roligt. Ser På spåret istället. Sedan ser jag utröstningen efter tionyheterna. Jag tror fortfarande att det blir Amanda, Simon och Martin som blir kvar, så ikväll åker Axel. Slutlig vinnare blir nog Simon.... eller Amanda. Vi får se om jag får rätt.

Återstår bara att säga trevlig fredagskväll och önska er som läser en skön helg.

Visst ja, jag mätte mig ju idag igen. Tror nästan det minskat. Har ju varit 93 de två sista gångerna och höll jag måttbandet vid 93 idag så åkte det nästan ner av sig självt. Så mer 92 än 93 cm.


1 kommentar:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Bra att diafragman går åt rätt håll!