måndag, november 02, 2015

SUTTIT STILL och VARIT TYST

Vad vore livet utan dator och tv, i en situation som min ? Hur tråkigt måste inte sjuka människor haft det förr. Idag har jag gjort det som är minst ansträngande. Suttit stilla på en stol och varit tyst. Och glott på en datorskärm. Jag började följa Lisa Holm rättegången. Tänkte bara hänga med ett tag, men det var ju som värsta deckaren *ler*, så det blev länge. Nu är ju en deckare mest baserat på författarens fantasi, det här är ju en verklig mardröm för de drabbade.

Mycket bevis som talar för att det är den misstänkta gärningsmannen som är den skyldiga, men helt hundra kan man väl inte vara. Jag började förstås analysera den misstänkta och funderade på hur man kan neka så ihärdigt ifall man är skyldig. Det finns ju inga tecken på att han drabbats av black out och fått minnesluckor. Ja det är mycket man inte förstår. Ska bli intressant att höra vad GW säger i morgon i " veckans brott", för jag antar att de kommer att diskutera rättegången.

Om det beror på att jag varit stilla, eller om det är inbillning, eller önsketänkande vet jag inte, men jag vill i alla fall tycka att livet är lite roligare idag än vad det varit de sista dagarna. Inget direkt illamående, vilket har en jäkla stor betydelse. Jag hoppas verkligen inte att jag fortsättningsvis ska behöva må illa i fyra dagar varje vecka. På grund av ett "skit"gift.

Förutom det så tycker jag att jag inte rosslat lika mycket idag och inte hostat upp lika mycket slem. Men det kan vara inbillning och det kan också vara tillfälligt, så jag vågar inte slå på trumman ännu. Fast jag kan ju glädjas åt det just idag. I morgon lägger jag väl grunden till en ny skitmåendeperiod.
Ont i ryggen har jag just nu. Men i ryggslutet så är nästan säker på att det beror på stillasittandet.

Tonfiskgryta hade jag en liten fundering på att äta idag. Men jag har inte varit det minsta hungrig och inte alls sugen på tonfisk, eller mat överhuvudtaget. Jag vet ju vikten av att i alla fall få i sig något så innan jag började blogga nu så mikrade jag lite havregrynsgröt. Kan inte påstå att det är speciellt gott, men jag fick i mig det. Knaprade även i mig ett par morötter.

I kväll ser jag spökena på slottet nu vid nio. Slår väl över till " Ängelby" i pauserna. men innan jag slår mig till ro i soffan ska jag kolla busstiderna till i morgon och ställa fram Kortisonet. Gud så skönt det var när jag åt de rosa pillren och slapp hålla på att fara varje vecka och slapp Kortisonet som förstör min sömn. Å andra sidan fick ju lungmetastaserna fritt spelrum då. Det är tydligen sällan man kan få allt *ler*.

Inga kommentarer: