onsdag, november 25, 2015

MILJÖ OMBYTE

Så mycket vackrare blir jag inte. Det är bara att acceptera. Trots tjatter och bludder så var det trevligt att komma hemifrån en stund. En ganska lång stund för var inte hemma förrän fem-halv sex. Blev lite felåkning både dit och hem och det gör ju inte mig något.  Inte mått så jättebra, tog med både värk och illamåendetablett, men behövde inte använda något. Värken i skuldrorna kommer och går, speciellt vid hosta, vridning och skratt och då ojar jag mig lite tills det släpper. Är nog mer obehagligt för de som ser på än för mig, men de såg ju att jag både kunde skratta och skoja mellan attackerna.

Även mått lite illa, men helt hanterbart. Varför vet jag inte, men det är jag ju ganska van vid förutom då jag knaprade rosa piller. Och i morgon får jag då börja med det igen. Jag hoppas det blir samma effekt som förut och att Avastinet gör verkan för lungorna. Men det dröjer väl några veckor innan jag märker skillnad. Till jul hoppas jag att jag är mera rörlig och mer pigg och har mer lust till saker. Måtte det bli så.

Matintaget har väl inte varit det bästa idag. Frukost + en lussekatt + en panpizza när jag kom hem. Tog upp några isiga blåbär till tv-n. Är inte längre så sugen på bär som jag var tidigare. Egentligen inte sugen på något.  De här tänkte jag blanda med Activia för att lugna magen. Känner mig lite trött så lägger mig nog redan vid tio i kväll. Ska upp tidigt i morgon. Om jag minns rätt tar Avastinet bara en halvtimma att pumpas in i min sargade kropp *ler*.  Det är fantastiskt att kroppen pallar med allt gift jag fått under 1½ år.

Jag googlar då och då upp Bodil Malmstens blogg, men hon har inte skrivit något på över två månader. Funderar så klart på hur hon mår. Tyckte hon såg tärd ut när hon var hos Malou och det är väl över en månad sedan, kanske mer. För er som inte vet, så har även hon cancer.  

Läste ut GW- boken igår kväll. Den tog sig i slutet, men kan inte påstå att den var så väldigt bra, fast aktuell med tanke på terrordåden. Nu fortsätter jag med "onkolog pocketen" som jag påbörjade för ett tag sedan. Har sedan ytterligare en pocket, så klarar mig nog ett tag. Var inne på Ad Libris här om dagen för att kolla barnböcker. Tänkte ge småfolket var sin i julklapp, bara ett stickat troll är kanske inte så kul. Blir väl en beställning snart och då tar jag en billig pocket igen till mig.

Det värker nedanför skuldrorna nu, så ska se om jag hittar en bra ställning i soffan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Där alltid vacker i mina ögon...

Gretas Svammel sa...

Tack, det var snällt... Anonym..