tisdag, november 24, 2015

MEST HÄNGT VID DATORN

En bild när jag sitter här vid datorn, bara för att ha något till inlägget. Mest hängt vid datorn idag. Är så dumt att jag inte gör det som jag vill ha klart till jul, troll och träskor. Men jag har inte lust med något. Tog mig i kragen och tvingade mig ut till spisen nyss. Stekte potatisplättar av sparad potatis sedan i söndags och med riven ost i och rev en morot. Det var dagens ansträngning plus disken efter.
Tycker det luktar stekos i hela lägenheten nu, men är nog mest inbillning. Både lukt och smak är lite lustigt, inte som vid förra årets gifter men lite grann. Det ändras nog nu när jag slipper Karboplatinet. Jag öppnade balkongdörren och nu sitter jag och oroar mig för att det ska komma in spindlar.

I morgon ska jag ut på utflykt med systrar igen. Var lite osäkert om jag överhuvudtaget skulle klara av att följa med, men nu klarar jag nog att sitta i en bil i alla fall. Jag fixar ju att åka buss. Lite skönt faktiskt med miljöombyte. Det behöver jag.

Jag förstår inte riktigt debatten som är aktuell nu angående Säpos tillslag mot killen i Boden. Att de kritiseras för det och att det är så synd om killen och bla, bla. Hade de inte agerat så hade de fått skit för det. Även killen det berör anser ju att de gjorde sitt jobb.

Läste att rabarber kan halvera antalet cancerceller på 48 timmar, enligt en forskning. De ska väl forska vidare, men det låter ju väldigt bra. Är ett ämne i rabarber som påverkar det enzym som driver på cancern. Nej, jag ska inte börja äta rabarber *ler*. Dels kan njurarna ta skada av för stor mängd och dels så skriver de även att det inte funkar så.

Skuldrorna har gett sig till känna även idag. Men bara vid hostning. Då gör det så jäkla ont, som att de krampar. Kanske håller i sig max en halv minut så det är hanterbart.
Nu ska jag nog se Ängelby på datorn. Ser det inte på tv längre. På datorn kan jag scrolla fram när det blir ointressant.      

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Surfdrottning! Bra tips att titta på TV. Snabbspola då det blir segt.
Om du vill ha litterär kost kan bjuda på en ny novell. Blir väl inget Nobelpris, men är väl lite vuxenunderhållning i alla fall.
Hoppas du får en trevlig utflykt med dina syrror!

Gretas Svammel sa...

Det blev en bra utflykt... Hans-E...