söndag, november 01, 2015

INTE BRA, MEN KUNDE VARA SÄMRE

Gjorde mig till igår och gjorde en smoothie, men fy sjutton så äcklig den blev. Drack hälften sedan kastade jag resten. Körde med rucola, babyspenat, persilja, ingefära och apelsinsaft och vatten. Kan lika gärna tugga i mig bladen som de är, för då är de ju inte alls äckliga.

För övrigt var gårdagen en dag med magvärk och lätt illamående. Ser det inte som annat än biverkningar från giftet som håller i sig längre än vanligt. Sovit jättedåligt två nätter i rad nu. Rosslar så högt så störs av det och svårt komma till ro. Vaknar typ en gång i timman av hosta slem och rosslande. Produktionen av slem måste gå på högvarv. Tur i alla fall att jag lyckas somna om efter varje uppvaknande.

Illamående även idag. Tog en tablett för minsta skrutten kom idag igen en kortis. Hade med chokladmuffins, jag åt halva min och blev så mätt att jag inte fixat mat ännu. Personen hade nytt jobbärende i fredags och umgicks sedan med kompisar i helgen och passade på att ta en sväng till morsan innan hemfärden idag. Det uppskattas, men vill inte att ungarna ska känna sig tvungna att komma bara för att situationen är som den är. Nästa gång vi ses hoppas jag att jag inte är lika svag och ynklig.

Det ska tydligen bli varmt i veckan. Jag kan inte annat säga än att jag är så jätte glad för att hösten varit så fin. En önskan som gick uppfyllelse, bara att hoppas att önskan om bättring också snart går i uppfyllelse. Men det klart den gör.
Man blir ganska så trött på att må så här och det är lätt att stundtals tappa både hoppet och tålamodet. Men inget varar för evigt (förhoppningsvis ) så jag räknar med att något händer så jag snart blir lite mer mig själv igen. Just nu kan jag inget annat göra än ta det för vad det är. Jag vet ju att det är många som mår mycket sämre än jag.

Innan jag går och steker några halvkokta potatis som jag kokade förut idag och en linsbiff, så ska jag se om jag kan få till bildbytet på hemsidan.   

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Synd om dig. Hoppas att det går över snart.
Kollade in din uppdaterade hemsida. Fin! Du är duktig fotograf och mycket snygg modell.

Gretas Svammel sa...

Jadu...Hans-E.. det är synd om alla som av någon anledning inte mår bra. Tycker väl lite synd om mig själv också *ler*.