torsdag, november 26, 2015

FEMTE GIFTVARIANTEN

Flera gånger nu har jag suttit och nickat till här vid datorn. Men vill fixa klart och stänga av för idag, innan jag eventuellt tar en lur i soffan eller fåtöljen. Att jag är trött beror nog på att klockan larmade sex i morse. Hade tidig tid och åkte hemifrån halv åtta.

Det här Avestinet tar bara en halvtimma att droppa in i kroppen, så var hemma rätt skapligt. Sköterskan tyckte jag blivit mager, så började prata om dietist. Men jag anser mig inte behöva träffa någon sådan, tycker jag är rätt påläst själv om kost och näring. Fast kan jag få näringsdrycker på recept är det ju bra, så hon skulle be henne ringa. Få se om hon kommer ihåg det och om jag kan få det via tel. Alltid bra att ha hemma när och om ork och lust att fixa mat inte finns. De jag hade, som jag köpte när den här resan skulle börja gick ut i april så de har jag kastat.

Känt av rygg och skuldror även idag, fast hanterbart och just nu känner jag inte mycket alls.
Få se nu om den här giftvarianten ger någon förbättring. Jag hoppas verkligen det. Men de rosa pillren tog ju inte på metastaserna alls, tror jag och Avastinet slutade ju ge effekt strax före halvtid ( 5ggr ) sist. Men kombinationen kanske gör susen. Man måste tro och hoppas.

Jag ska gå igenom räkningarna nu innan jag stänger av. I morgon måste jag ta mig till affären. Jag har inte handlat sedan förrförra måndagen, den 16:e, så det behövs verkligen nu. Men det är inget jag ser fram emot.

Inga kommentarer: