fredag, oktober 02, 2015

TREVLIG HELG

Just nu är jag trött så jag skulle kunna somna. Tänkte faktiskt slå mig ner i fåtöljen och blunda en stund innan jag bloggade. Men klockan var så mycket och jag vill snart stänga av computern för idag. Ska slänga in några potatisklyftor i ugnen som tilltugg till Idol. Blir nog att jag zappar lite mellan kanalerna. Är ju en massa jäkla reklampausar i fyran. 
Hade svårt att få något grepp om idolerna förra fredagen. Nu minns jag inte ens vad de heter. Tyckte alla verkade proffsiga, fast flera är ju i yngsta laget kan jag tycka. Borde vara åldersgräns på 18 år. 

Som jag hade bestämt blev det en sakta promenad ner till affären idag. Innan det en lång dusch som avslutades med massagestrålarna. Det var riktigt skönt idag så stönade till och med högt när klimaxen kom. 

Är det inte fantastiskt vilket väder vi har? Visserligen lite blåst idag, men sol och varmt. Det är så fint när solen lyser upp alla färggranna blad på träden tycker jag. Fick en aning ont i högra skuldran under promenaden, men känns bättre nu. 
Det kan vara önsketänkande och det kan vara inbillning, men jag tycker inte det rosslar lika mycket i rören längre. Väser och piper gör det, speciellt när jag ligger ner, men jag tycker också att jag har fortsatt att sova längre etapper nu sedan fullmånen. Få se hur länge det håller i sig. 

Jag nöjer mig med de här raderna i kväll och avslutar med att önska er som läser en skön kväll och en trevlig helg.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Ser inte så ofta på Idol. Tycker också att de som är med är proffsiga,
Bra att du tog lång dusch med massage. Det är bra friskvård med en orgasm varje dag.

Gretas Svammel sa...

Visst.. Hans-E.. är orgasmer friskvård haha