fredag, oktober 16, 2015

INGEN VIDARE DAG

Det blir nog bara några rader i kväll. Bättre dagar än denna har jag haft och jag hoppas morgondagen visar sig från sin bästa sida.
Jag vet inte vad magens dumheter beror på, om det är biverkan av giftet eller om det är det gamla som återkommit nu när jag inte knaprar rosa piller längre. Det är hanterbart men himla störande och lite jobbigt, så tog ett illamåendepiller nyss.
Förutom det så har jag haft ett ständigt molande håll på högra sidan, som i eftermiddags drog sig även till ryggen. Så jag stoppade i mig en Panodil också nu.

Jag vill gärna sitta i soffan och se tv i kväll utan att behöva oja mig varje gång jag ändrar ställning. Tinade jordgubbar blir kvällens tilltugg. Var länge sedan. Jag är ju aldrig sugen på något längre, utan äter för att jag vet att det är nödvändigt.

För att ta mig för något och för att kanhända glömma molandet ett tag, så satte jag mig och målade. Blev inte alls nöjd. Är inte otänkbart att jag klipper till en ny duk och målar något annat en dag. Men jag fick dagen att gå i alla fall.

I morgon kommer barn fick jag besked om. Alltid trevligt. På måndag ska minsta skruttungen hit till stan i jobbärende och kanske, kanske hinner vi att ses innan jag ska ha mitt gift vid två. Det vore ju förnämligt tycker jag eftersom vi inte träffas så ofta sedan personen flyttade långt uppåt landet förra året.

Det verkar som jag kan se videoklipp nu, även på SVT om jag öppnar i nytt fönster. Jag gjorde en uppdatering för någon dag sedan så kan ju bero på det. Men jag tycker datorn är mer långsam nu med Windows 10, i alla fall när jag startar den. Läste att man kan återställa inom en månad om man inte är nöjd. För mig som inte använder datorn till mer än att skriva, surfa, fixa bilder är det ingen större skillnad tycker jag.

Känns bättre i ryggen så Panodilen gjorde väl verkan. Så himla bra. Nu hoppas jag att ni och jag och alla får en fin helg. 

Inga kommentarer: