fredag, oktober 23, 2015

HOPPAS ALLA FÅR EN FIN HELG

Bild från -013 som ni sett förr. Skulle vara kul om jag blev någorlunda i kroppen igen och fick lust att plocka ner kläderna från ettan som jag sparade och köra en liten fotosession. Nu finns ingen tanke på det alls. Sex finns överhuvudtaget knappt i skallen för tillfället. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att det återkommer. Det är det enda man kan göra. Hoppas alltså.

Fint väder idag, med sol som faktiskt värmde lite fortfarande. Jag har ju tagit min sedvanliga lunk ner till vårdcentralen och jag är så himla trött på den där vägen. Men det spelar ju ingen roll, jag måste ju gå den i alla fall. Buss tillbaka.

Lätt illamående då och då under dagen och några hugg i sidan när jag gick. Annars är läget som förut med host, harkel, slem och tungandning vid rörelse. Tycker att giftet borde göra verkan snart.... om det nu gör det. Tycker också att diafragman ser större ut. Den var 90 cm i tisdags när jag mätte, så en liten ökning då, fast så har det ju varit förr och sedan gått tillbaka. Ska mäta på söndag igen.

Det står en papperskasse på golvet härinne. Tom. Tyckte att jag borde göra något nyttigt, som att gå igenom garderoberna. Men när jag öppnade ena garderobsdörren kände jag bara... nej vad jag inte har lust med det här. Vad vill jag då? frågade jag mig. Egentligen ingenting. I alla fall inte idag. Inget kul alls när man liksom inte har någon gajst. Klart jag förstår att min situation påverkar, men jag tror att om inte värk eller annat hindrar så måste man tvinga sig ibland. Fast idag ville jag inte det heller. Men jag räknar med att stryka åtminstone något på min lista under helgen. Om jag mår skapligt.

Jag hängde vid datorn i stället och läste allt negativt man kan tänka sig... om skolattentatet och hot mot andra skolor och om Lisa Holm fallet. Jag borde letat upp glada och positiva saker i stället, men man är ju nyfiken.

Idol i kväll, med Skavlan i pauserna. Ska göra en sallad med ägg och oliver och peta i mig till tv-n. Tre tänkbara idolvinnare har jag nu, Simon, Amanda och Martin.
Blir inte mycket mer än så här ikväll. Jag hoppas vi alla får en fin helg.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Fin och sexig bild. Hoppas att lusten återkommer snart. Behandlingen kommer att ge resultat.

Foto själv under helgen med en del någorlunda anständiga resultat på bloggen

Gretas Svammel sa...

Jag var inne och kollade...Hans-E... fint.