torsdag, september 10, 2015

SITTER BARA OCH GLOR

Ska det bli något inlägg är det bäst det blir nu. Sitter bara och degar som en sömngångare med regelbundna avbrott för hostattacker. Dricker vatten och studerar slött smulor och damm på golvet. Vänder då och då blicken mot solen utanför fönstret och drabbas av dåligt samvete.
Klickade upp Paint och illustrerade tillståndet med en teckning. Alltid något för att väcka hjärnan lite.

Funderade på att leta efter tänkbara kurser till hösten, men känns lite meningslöst just nu. Avvaktar nog till efter läkarbesöket då jag förhoppningsvis vet hur läget egentligen är.
Men jag ska faktiskt försöka ta mig i kragen och plocka bort sommarblommorna jag sådde och har på balkongen. De är helt nervissna och ger ingen bra energi när man sticker ut näsan där. Jag ska även plocka fram dammsugaren men inte använda den förrän i morgon. Trivs inte med att ha det ostädat heller. Sedan ska jag äta och tillåta mig ett vil i fåtöljen.
Nudlar blir det idag, fast i morse tänkte jag att jag skulle koka potatis och äta med veg. köttbullar och sås och lingon. Men orkar knappt tänka på mat just nu, än mindre att laga.

Datorn fortsätter att göra lite som den vill. Men jag tror att jag kommit på orsaken till dagens konstighet.

Det är normal textstorlek på allt utom menyn högst upp och på "mina favoriter" och när jag klickar upp tex. "mina bilder". Där är den stor. Jättestörande tycker förstås jag. Men slog mig att jag igår när texten plötsligt blev liten och innan jag googlade hur man ändrade, var inne och ändrade textstorleken på kontrollpanelen. Så var inne förut och ändrade tillbaka, men ser nog inte skillnaden förrän datorn startas om. Jag hoppas i alla fall det blir som vanligt igen efter det. Jag kanske borde gå en datorkurs haha. Men det finns annat som är roligare.

Vill ni läsa ännu en artikel av Pye så kan ni göra det här. Hittade den av en slump faktiskt då jag klickade upp en annan artikel. Visste inte ens att den här sidan fanns. Det är mycket man inte vet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en fin människa, kämpa på!

Gretas Svammel sa...

Jag tackar...Anonym..