torsdag, september 17, 2015

KÄNNER EN LITEN, LITEN FÖRBÄTTRING

Köpte Activia yoghurt igår. Sådan där med bakterier som är bra för magen. Jag har ju sedan jag spydde fil för rätt länge sedan haft svårt med fil och yoghurt. Men Actimel funkade ju efter ett tag och även det här märkte jag när jag tog en i morse. Köpte Actimel också ifall det inte hade gått.

Jag har ju då och då känt av magen och illamående igen och tänkte att jag skulle variera mig med det här istället för Proviva. Igår var magen lugn som jag minns och idag gav den sig till känna en stund efter morgonkaffet, men känner inget nu.
Hostan den förskräcklige har återgått till den vanliga hostan och jag känner inte heller av den där otroliga tröttheten jag hade några dagar. Visst knastrar det ibland i luftrören och  slemmet finns där och visst känner jag av orkeslöshet, men inte som det varit nu sista veckorna efter rehab. Andfåddheten och tungandningen vid ansträngning finns där förstås men det hoppas jag att vi kommer på en lösning till på tisdag.

Jag tror mer och mer att jag åkte på en förkylning som nu börjar ge med sig.
Jag mätte diafragman igen igår och landade på 88.5 cm. Det verkar pendla mellan 88-91 cm och så länge det inte ökar så är jag jätteglad. Men jag vill ju att det ska minska och fattar inte varför. Kanske kan inte den vätska som finns i buken försvinna av sig självt. Jag vet inte. Det verkar inte produceras  mer i nuläget tack och lov.

Tog en paus och gick och kokade spagetti för såg att klockan var ganska mycket. Så nu har jag snart ätit en tallrik med spagetti, svartpeppar och lite chilisås. Nyttigare kost kan man ju äta men det här går fort och mättar och man behöver ju inte vara nyttig varje dag.
Tom i huvudet blev jag visst också, så det blir inte mer än så här i dag.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Trevligt att hostan håller på att försvinna! Konditionen bygger du väl på successivt med promenader

Gretas Svammel sa...

Inte lätt...Hans-E... att bygga upp kondition när man knappt kan andas vid ansträngning. Men någon gång hoppas jag att jag kan köra på igen.
Hostan försvinner inte, har ju haft den hela året, men den börjar återgå till det "normala".